Úvod Aplikácie Stiahnite si najnovšie verzie aplikácií Google Hangouts a Google Drive

Stiahnite si najnovšie verzie aplikácií Google Hangouts a Google Drive

0

Spoločnosť Google dnes vypustila pre pár svojich aplikácií a služieb aktualizácie, ktoré sa budú všetkým používateľom postupne objavovať v najbližších dňoch.

Ak patríte medzi nedočkavcov, stiahnuť si môžete ich najnovšie verzie už teraz prostredníctvom inštalačného .apk súboru.

Pre jeho použitie musíte mať v nastaveniach povolenú inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov.

 

 

 

Google Hangouts

Hangouts-Logo

V komunikačnej aplikácii Hangouts sa po aktualizácii veľa nezmenilo a jediná známa vec je nová možnosť povoliť alebo zakázať odosielanie štatistík využívania aplikácie Google-u.

Táto možnosť podľa Google-u prispieva k zlepšovaniu samotnej aplikácie, no ak Vám toto odosielanie vadí možnosť vypnutia nájdete v nastaveniach vášho účtu priamo v aplikácii.

Pre stiahnutie navštívte jeden z odkazov nižšie.

>odkaz #1< >odkaz #2< >odkaz #3<

 
Google Drive

google-drive-logo-1335355976

Aplikácia Google Drive prináša zmien viac a konkrétne teraz podporuje v súčasnosti trendové GIF animácie, widget o veľkosti 1×1 pre rýchlejšie skenovanie dokumentov a opravené boli doteraz známe chyby.

Tak ako v prvom prípade, pre stiahnutie apk. súboru navštívte jeden z odkazov nižšie. Spoľahlivosť inštalačných súborov aplikácií zaručuje kryptografický podpis Google-u, a teda s nimi nebolo manipulované a inštalácia je bezpečná.

 >odkaz #1< >odkaz #2< >odkaz #3<

zdroj: AndroidPolice.com, 2