Úvod Novinky Nadupaný Galaxy S5: 5,2 palcový Super AMOLED displej, Snapdragon 805, 3GB RAM...

Nadupaný Galaxy S5: 5,2 palcový Super AMOLED displej, Snapdragon 805, 3GB RAM a 16MPix fotoaparát

69

Samsung dnes ráno oznámil, že predstavenie svojej novej vlajkovej lodi naplánoval na 24. februára, teda presne v prvý deň Mobile World Congress v Barcelone. Vďaka Eldarovi Murtazinovi, človekovi, ktorý je známy zverejňovaním interných informácií teraz vieme jeho finálne špecifikácie.

Podľa Eldara Galaxy S5 príde s 5,24 palcovým Super AMOLED displejom, ktorý disponuje rozlíšením 2 560 x 1 440. Medzi ďalšími špecifikáciami sa nachádza aj 3GB RAM, 32/64GB internej pamäti a podľa trhu, Exynos 6, resp. Snapdragon 805 čipset.

Čo sa týka fotoaparátu, tam sa Samsung rozhodol pre 16MPix zadný senzor a 3,2MPix predný senzor. Momentálne však nie je jasné či sa bude jednať o senzor s optickou stabilizáciou obrazu (OIS).

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Eldar ďalej predpokladá, že Galaxy S5 bude vybavený 3 200mAh batériou, teda rovnakým kúskom, ktorým disponuje Galaxy Note 3. S displejom, ktorý zo seba chŕli toľko pixelov prichádza aj nutnosť nakŕmiť jeho hladné ústa. Batéria s 3 200mAh kapacitou by s tým nemala mať žiadne problémy.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY NOTE 3:

Rad Galaxy S bol vždy nabitý špecifikáciami až po zuby, no všetci dobre vieme, že Samsung je známy hlavne jeho softvérovými funkciami. Aké konkrétne to budú zatiaľ nevieme, no už niekoľkokrát sa objavili informácie o novej verzii TouchWizu.

Čo hovoríte na jeho špecifikácie Vy? Ste s nimi spokojní?

Zdroj: Twitter via AndroidBeat