Úvod Novinky Čip Snapdragon 805 a jeho nové foto/video funkcie

[VIDEO] Čip Snapdragon 805 a jeho nové foto/video funkcie

2

Nová vlajková loď v oblasti mobilných procesorov z dielne spoločnosti Qaulcomm s označením Snapdragon 805 ponúkne nové, zaujímavé funkcie zamerané na prácu s videom a fotografiami.

Tento procesor bude s istotou súčasťou niektorých tohtoročných pripravovaných top smartfónov známych výrobcov, pričom nové funkcie spoločnosť demonštruje na oficiálnych videách.

Spoločnosť Qaulcomm sa okrem iného účastní aj podujatia CES 2014, kde nás určite podrobne s novinkami zoznámi. Pozrite sa na nové funkcie aj prostredníctvom videa.

 

OptiZoom

Funkcia OptiZoom umožní používateľom tzv. „uzamknúť“ snímaný objekt čo spôsobí, že pri prípadnom pohybovaní objektom fotoaprát smartfónu alebo tabletu začne automaticky približovať na snímaný objekt bez akejkoľvek interakcie od používateľa.

Funkcia sa môže hodiť pri natáčaní napr. športových udalostí, detí, zvierat…jednoducho všetkého čo má tendenciu sa pohybovať.

[fve]http://youtu.be/Nupabf5zsGg[/fve]

 

Action Shot

Action Shot nástroj tak isto umožňuje uzamknutie konkrétneho objektu, no tentokrát ho budete môcť sledovať a snímať v samostatnom okne alebo si dokážete na displeji určiť hranicu, pri ktorej prekročení sa automaticky zapne nahrávanie.

[fve]http://youtu.be/CQFhErBSrig[/fve]

 

Chroma Flash

Ak zhotovíte jednu fotografiu konkrétneho objektu s bleskom a druhú bez blesku, Chroma Flash dokáže z týchto fotografií vytvoriť výsledný obraz tým, že skombinuje ostrosť, jas a farebné tóny z fotografie s bleskom spolu s prirodzeným spektrom fotografie bez blesku.

[fve]http://youtu.be/ZGfEQnhaBoo[/fve]

Toto je určite len zlomok toho, čo nás v tomto roku čaká a viac zaujímavých noviniek nám prinesie blížiace sa podujatie CES 2014.

zdroj: AA