Úvod Smartphony Aktualizácie DOWNLOAD: Unikla finálna verzia Android 4.4.2 KitKat pre Samsung Galaxy Note 3

DOWNLOAD: Unikla finálna verzia Android 4.4.2 KitKat pre Samsung Galaxy Note 3

7

Po tom, ako sa na verejnosť dostala testovacia verzia Android 4.4.2 KitKat pre Galaxy S4, máme dobré správy aj pre majiteľov najnovšieho zariadenia radu Galaxy Note.

Redaktorom zahraničného servera SamMobile sa totiž podarilo získať rovnakú verziu aj pre ich zariadenia, teda Galaxy Note 3 (SM-N9005).

Tentokrát sa však jedná o finálnu verziu pre spomínané zariadenie, čo znamená, že z nej Samsung nič neodstráni, a zároveň do nej ani nič nepridá. Zmeniť sa môže len počet chýb, na ktorých výrobca stále pracuje.

Očakáva sa, že Samsung začne rozposielať spomínanú finálnu verziu softvéru do 1 až 2 týždňov. Spraviť tak má už tradične vo fázach, čo môže znamenať, že na Slovensko sa dostane až o niekoľko týždňov/mesiacov.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY NOTE 3:

Zmeny v aktualizácii sú veľmi podobné zmenám vo verzii pre Galaxy S4. Pripraviť sa môžete na menšie vylepšenia užívateľského rozhrania, ako napríklad farby ikoniek v notifikačnej lište zo zelenej (batéria, pripojenie) na biele.

0 1 2

Razantne vylepšený bol aj výkon zariadenia v benchmarkových testoch. Menšími úpravami prešla aj uzamykacia obrazovka, do ktorej bola zaimplementovaná ikonka fotoaparátu.

Inštaláciu odporúčame len skúsenejším používateľom. AndroidPortal.sk neručí sa prípadné poškodenia pri flashovaní tohto softvéru.

Novú verziu si môžete stiahnuť z tohto odkazu, návod nájdete priamo na serveri SamMobile.

Vyskúšali ste túto verziu? Dajte nám vedieť ako ste s ňou spokojní!

Zdroj: SamMobile