Úvod Novinky Plastový Galaxy S5 bude stáť 650€, kovový ešte o 150€ viac

Plastový Galaxy S5 bude stáť 650€, kovový ešte o 150€ viac

45

Dohady a špekulácie o novej vlajkovej lodi Samsungu pokračujú aj dnes. Tentokrát sa jedná o bližšie informácie ohľadom dvoch možných verzií, do ktorých by mal Samsung obliecť svoju novú vlajkovú loď.

Podľa najnovších špekulácií by mal Samsung Galaxy S5 prísť v dvoch spracovaniach a to v plastovom a kovovom. Verzia poskladaná hlavne z plastu by mala stáť 650 eur, pričom Samsung by si za jeho kovového súrodenca mal vypýtať ešte o 150 eur viac.

Samsung Galaxy S5 by mal prísť v dvoch verziách aj čo sa čipsetu týka a to so Snapdragon 805, alebo s Exynos 6. V prípade čipu Exynos 6 by sa malo jednať o 64 bitový procesor, ktorý bohužiaľ neponúkne LTE konektivitu.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Čo sa zvyšku špecifikácií týka, Samsung by mal novinku vybaviť 5,25 palcovým QHD AMOLED displejom (2 560 x 1 440 pixelov), 16MPix fotoaparátom a samozrejme aj s najnovším Android 4.4.2 KitKat.

Samsung Galaxy S5 by mal byť predstavený už koncom budúceho mesiaca, pričom predávať by sa mal začať v marci.

Samsung pripravuje aj „mini“ verziu Galaxy S5, ktorá má ponúknuť Super AMOLED displej a Android 4.4. Predstavená by mala byť v júni.

Hardvérovej aktualizácie sa dočká aj Galaxy Zoom, ktorého nová verzia by sa mala začať predávať v máji. Disponovať by mal 4,8 palcovým Super AMOLED displejom s qHD rozlíšením.

Zdroj: SamMobile via GSMArena