Úvod Hry Piatková porcia Android aplikácií 69.

Piatková porcia Android aplikácií 69.

2

Prvá piatková porcia v roku 2014 so symaptický číslom 69 prináša zaujímavé aplikácie a hry v podobe nástroja pre nahrávanie videí s funkciou spomalenia času, užitočný Hangouts widget, jednoduchú aplikáciu pre aktiváciu tichého režimu, pekný timer, to-do list a nástroj pre tvorcov textov.

Zahrať sa môžete na prepracovanom piane, so sci-fi vežikovkou, 3D strielačkou alebo puzzle hrou v Tetris štýle.

 

Coach’s Eye

[fve]http://youtu.be/84bE7Wa_hJ4[/fve]

Táto zaujímavá aplikácia je určená hlavne pre trénerov a športovcov. Môžete vďaka nej nahrávať na video napr. golfový úder či kop do lopty a následne vďaka slow-motion funkcii, kresleniu alebo porovnávaniu dvoch videí dokážete zlepšiť svoje športové zručnosti. Jedná sa o naozaj profesionálny nástroj o čom svedčí aj cena plej verzie aplikácie.

[app]com.techsmith.apps.coachseye.free[/app]

[app]com.techsmith.apps.coachseye[/app]

 

Hangouts Widget

pic(004)

Vývojári s nickom RSen vytvoril funkčný widget pre populárnu Google komunikačnú aplikáciu Hangouts. Na domácej obrazovke tak máte po ruke všetky konverzácie, zamrzí však dostupnosť. Widget je určený pre zariadenia s Androidom 4.3 a vyšším.

[app]com.RSen.Widget.Hangouts[/app]

 

Shush

pic(006) pic(005)

Shush je extrémne jednoduchá a užitočná aplikácia, ktorá aktivuje tichý režim hneď ako odblokujete zariadenie. Ak sa displej vypne a smartfón uzamkne opäť budete mať aktívne všetky zvonenia. Pri manipulácii so smartfónom Vám žiadna interakcia neujde a okolie teda nemusíte obťažovať hlasným zvonením a podobne.

[app]com.kapsenlogic.shush[/app]

 

iCountTimer

[fve]http://youtu.be/Jl-LTCLRS7o[/fve]

iCountTimer je elegantný a jednoduchý časovač, ktorý Vám môže pomôcť napríklad pri športovaní a zhadzovaní kíl po sviatkoch. Pozrite si promo video.

[app]com.icounttimer.android.free[/app]

 

Recollect

[fve]http://youtu.be/h4GVX7L8d9I[/fve]

Recollect je tzv. to-do list respektíve zaznamenávač úloh a povinností, ktoré sú založené na konkrétnych miestach. Nezabudnete tak na svoje úlohy ako doma v práci a podobne. Viac na videu.

[app]com.recollect[/app]

 

Real Piano and Keyboard

pic(007)

Azda najlepšia „piano“ aplikácia v Google Play. Jednoduchá, elegantná, bezplatná a možnosti nahrávania a prehrávania skladieb sú samozrejmosťou.

[app]com.alexandru.piano.free[/app]

 

JotterPad X: Writing

[fve]http://youtu.be/lXI2FDOAM70[/fve]

Ak potrebujete napísať sloh, esej alebo len potrebujete vyjadriť svoju kreativitu písaným slovom, použite túto aplikáciu. Je minimalistická a určená práve pre vytváranie rozsiahlejších textov.

[app]com.jotterpad.x[/app]

 

Defense Technica

[fve]http://youtu.be/ZYXnQT4Cvf0[/fve]

Defense Technica je vyšperkovaná „vežičkovka“ v sci-fi štýle a okrem rozsiahlych možností vylepšenia a množstve obranných veží Vás čakajú aj zaujímavé bonusy, nové obtiažnosti alebo logické uvažovanie pri smerovaní nepriateľských jednotiek.

[app]com.com2us.defensetechnica.normal.freefull.google.global.android.common[/app]

 

Call of Mini

[fve]http://youtu.be/KK3RPniZr8I[/fve]

Táto arénová 3D „strielačka“ ponúka animovanú grafiku a vtipne podané násilie s implementáciou vylepšení, progresu a podobných prvkov. Aj keď je hra bezplatná, zmieriť sa budete musieť s in-app nákupmi.

[app]com.trinitigame.android.callofminiinfinity[/app]

 

Dream of Pixels

[fve]http://youtu.be/kUZ_vm0BTec[/fve]

Jedna z najlepšie hodnotených hier roku 2012 Vás očarí pekne spracovaným konceptom klasického Tetrisu do modernej a tak trochu inej hernej podoby. Čaká na Vás 5 herných režimov a viac ako 50 hlavolamov.

[app]com.noodlecake.dreamofpixels[/app]

[usquare id=“7″]

zdroj: Google Play