Úvod Smartphony Dohady LG G3 bude možno predstavený v máji

LG G3 bude možno predstavený v máji

7

Nedávno sa objavili informácie o tom, že nasledovník high-end smartfónu LG G2 by mohol byť predstavený na MWC 2014. LG však väčšinou svoje vlajkové lode uvádza na trh až v auguste, prípadne v septembri a preto bol taký skorý dátum veľmi nepravdepodobný.

Každopádne, dnes koluje po internete ďalšia nepotvrdená správa. LG G3 by mohol byť predstavený už v máji. Konkrétne sa hovorí o 17. máji. Tento dátum je však dosť nezvyklý keďže vychádza na sobotu.

O novej vlajkovej lodi od LG sa hovorí, že by mohla poskytnúť 5,5 palcový QHD (2560 x 1440) displej, čím by sa zariadenie zaradilo skôr medzi phablety. Určite bude zaujímavé sledovať, ako uspeje na trhu. LG G2 sa momentálne veľmi nepredáva keďže prakticky rovnaké špecifikácie ponúka lacnejší Nexus 5 od Google, ktorý však tiež vyrába LG, takže pre firmu to nie je až taká katastrofa. Žeby sa v LG poučili? Konkurovať Nexusom je veľmi ťažké, keďže ceny ťahajú veľmi nízko. Tieto smartfóny sa však predstavujú vždy až koncom roka. Preto máj 2014 dáva pre LG G3 zmysel.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

Privítali by ste novú vlajkovú loď od LG trochu skôr? Myslíte si, že skoršie uvedenie smartfónu na trh zabezpečí zvýšené predaje?

Zdroj: Pocketnow