Úvod Smartphony Aktualizácie Serverové záznamy prezrádzajú, že Android 4.4.1 pre Nexus zariadenia sa blíži

Serverové záznamy prezrádzajú, že Android 4.4.1 pre Nexus zariadenia sa blíži

3

Android 4.4 KitKat sa nám tu ešte ani poriadne neohrial a Google už pripravuje novú verziu Android 4.4.1. Poukazujú na to záznamy Google Analytics servera 9to5Google.

Zatiaľ, čo väčšina používateľov ešte len čaká na aktualizáciu na Android 4.4 a niektorí ani to nie, objavila sa nová aktívna verzia Android 4.4.1 KitKat, ktorú zrejme testujú prví užívatelia. Za posledný týždeň totiž prudko vzrástol počet návštev stránky 9to5Google zo zariadení bežiacich na novej verzii systému Android.

android-4-4-1-9to5google-02

 

Z grafu ďalej možno vyčítať, že prvé návštevy sa objavili už 15. novembra, no tie veľmi nestáli za zmienku. Pôvod návštev bol lokalizovaný na domov Google, Santa Clara v Kalifornii a boli vykonané ako zo smartfónov, tak z tabletov Nexus. Menovite: Nexus 4, Nexus5 a Nexus 7.

Nakoľko aj oficiálna aktualizácia na Android 4.4 KitKat je dostupná zatiaľ len pre niektoré Nexus zariadenia a pozvoľna aj pre MotoX a Google Play edície telefónov, na Android 4.4.1 si majitelia ostatných zariadení ešte peknú chvíľu počkajú.

9to5google-android-4-4-1

Čo by ste privítali, keby doplnila/opravila táto aktualizácia?

Zdroj: 9to5Google