Úvod Novinky Aplikácie Rozšírená realita v podobe Ingress dnes opustí fázu Beta testu

Rozšírená realita v podobe Ingress dnes opustí fázu Beta testu

3

Dva týždne po otvorení Bety pre všetkých záujemcov zahrať si Ingress, opustí táto hra odohrávajúca sa v rozšírenej realite fázu Beta testu.

Niantic Labs, ktorí hru vyvíjajú, okrem toho na +Ingress sľúbili, že všetci hráči, ktorí dosiahnu level 5 pred 14. decembrom, budú odmenení The Founder Medal (medaila zakladateľa).

K príležitosti spustenia plnej hry pripravili jej tvorcovia aj udalosť  Ingress Live Report, ktorej sa môžete zúčastniť aj Vy pomocou živého prenosu priamo zo San Francisca dnes v noci od 1:00 nášho času.

Za jeden rok, ktorý strávila hra v testovacej fáze si Ingress získal srdcia státisícov, ak nie miliónov hráčov po celom svete a prinútil inak doma sediacich nerdov vyjsť do ulíc a bojovať fiktívnu vojnu o budúcnosť sveta. Veľa ľudí, keď Ingress vidí prvý krát, tak ho zavrhne, no väčšina hráčov, čo ju skúsila hrať chvíľu dlhšie už neprestala.

Okrem toho, nutnosť v hre navštevovať reálne miesta je výborná motivácia prinútiť sa k ako-takému pohybu, či už len v podobe večernej prechádzky, prebehnutia sa parkom alebo 20km okruhom na bicykli.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=92rYjlxqypM[/fve]

Sú aj medzi našimi čitateľmi „founderi“ Ingress?

[app]com.nianticproject.ingress[/app]

Zdroj: +Ingress