Úvod Novinky Ako používame smartfóny doma a v práci?

[INFOGRAFIKA] Ako používame smartfóny doma a v práci?

0

 

Inteligentné mobilné telefóny sa stali bežnou súčasťou našich životov podobne ako napríklad kľúče od bytu či peňaženka vo vrecku. Pomáhajú nám pri práci, komunikácií, zábave, vyhľadávaní informácií…možností je naozaj veľa.

Trend nárastu mobility sa najviac prejavuje v priemysle, ale aj v obchode, bankovníctve či vo vzdelávaní, pričom napríklad v sieťových odvetviach priniesol 20-percentný rast produktivity práce zamestnancov v teréne.

Pre zaujímavosť, drvivá väčšina majiteľov smartfónov skontroluje svoje zariadenie väčšinou do 15-tich minút od ranného prebudenia. Zábave prostredníctvom inteligentného telefónu venujeme 14 hodín mesačne a takej komunikácii sme schopní obetovať až 140 minút za mesiac.

Zamestnanci v moderných spoločnostiach v priemere používajú tri rôzne mobilné zariadenia a za zmienku stojí aj prognóza vývoju trhu s mobilnými aplikáciami. V roku 2016 by mal mať totižto objem až 55 miliárd dolárov.

Spoločnosť SAP vypracovala na základe množstva údajov objemnú štúdiu o mobilite medzi súkromnými a firemnými používateľmi a aké zaujímavé zistenia priniesla si môžete pozrieť v nasledujúcej infografike.

(štúdiu poskytla PR agentúra mediamedia s.r.o)

 
pic

 
pic2

 
pic3

 
pic4

 
pic5

 
pic6

 
pic7

 
pic8

 
pic9

 
pic10

 
pic11

 
pic12

 
pic13

pic14

 
pic15

 
pic17

 
pic18

 
pic19

 
pic20

 
pic21