Úvod Aplikácie Hudobná služba Spotify je už dostupná aj na Slovensku a v...

[AKTUALIZOVANÉ] Hudobná služba Spotify je už dostupná aj na Slovensku a v Českej republike

4

Aktualizácia: Zástupkyňa Spotify upresnila, že k spusteniu služby pre Slovensko dôjde až 12. decembra v obedných hodinách.

Pôvodný článok: Služba spotify sa dnes rozrastá do 20 ďalších trhov v južnej Amerike a Európe vrátane Slovenska a Českej republiky. Obrovská aktualizácia Spotify tak celkový záber služby rozširuje z 35 na 55 krajín.

Slovensko ako aj Česká republika pritom majú rovnaký prístup k funkcionalite na smartfónoch a tabletoch, ako aj zvyšok, už podporovaných krajín.

 

Čo je to Spotify?

Spotify je streamovacia služba digitálnej hudby, vďaka ktorej máte okamžitý prístup k miliónom pesničiek na všetkých Vašich zariadeniach. Či už potrebujeme hudobný doprovod k cvičeniu alebo niečo ukľudňujúce na relax, na Spotify nájdete presne takú hudbu, akú hľadáte.

Spotify okrem toho prináša integráciu s Facebookom, čo znamená, že si môžete pozrieť zoznamy Vašich priateľov. Spotify je služba, ktorú budete môcť využívať zadarmo, no ponúka aj prémiové balíčky za mesačné poplatky. Tie Vám sprístupnia prémiové služby, ako streamovanie hudby priamo na Vaše zariadenie a iné.

Služba zatiaľ dostupná nie je, no to by sa malo zmeniť ešte v priebehu dnešného dňa.

Zdroj: TheVerge