Úvod Výrobcovia HTC HTC One (2014): 3D render v novom kvalitnom videu

[VIDEO] HTC One (2014): 3D render v novom kvalitnom videu

18

2K displej, Sense 6.0, 10Mpix Ultrapixelový fotoaparát a 4 000mAh. Áno prosím.

Po tom, ako HTC predstavil HTC One, ktorý ponúkol krásny dizajn a prémiové spracovanie sa na nich celý svet pozerá s veľkými očakávaniami. Technologický server TechRadar pripravil video, na ktorom sa objavila možná podoba novinky od HTC.

Zariadenie sa vo videu nazýva HTC One 2, teda druhá generácia obľúbenej vlajkovej lodi. Okrem úžasného dizajnu nám video objasňuje aj vysnívané špecifikácie, medzi ktorými nesmie chýbať 5 palcový 2K edge-to-edge displej a obľúbené reproduktory BoomSound.

NAJNIŽŠIA CENA HTC ONE:

htcm83d

Pod kapoutou bije silný Snapdragon 800 spolu, ktorý spolu s 3GB RAM poskytujú dostatočný výkon. O „šťavu“ sa pritom stará 4 000mAh batéria.

Po softvérovej stránke sa o chod zariadenia stará najnovší Android 4.4 KitKat spolu s nadstavbou HTC Sense 6.0. Ó, nesmieme zabudnúť na vstavaný snímač odtlačkov prstov, ktorý je tentokrát umiestnený do loga HTC hneď pod displejom. Na zadnej strane sa okrem toho nachádza 10Mpix Ultrapixelový fotoaparát a na výber bude 16/32/64GB vnútornej pamäti, ktorá sa dá rozšíriť microSD kartu.

Aj napriek tomu, že niektoré zo špecifikácií vo videu sa zdajú byť ako z iného vesmíru sa jedná len o dôkaz toho, čo by HTC mohlo pripraviť a aké možnosti vôbec existujú. Tak či tak si myslím, že keď sa im to raz podarilo s HTC HD2, nevidím dôvod, prečo by sa im to nemohlo podariť znovu.

Ak si článok čítate na smartfóne, alebo tablete, video nájdete na tomto odkaze.