Úvod Aplikácie Instapaper: Čítanie webového obsahu v prispôsobiteľnom prostredí, aj offline

[TIP NA APLIKÁCIU] Instapaper: Čítanie webového obsahu v prispôsobiteľnom prostredí, aj offline

0

Nesedí Vám občas formát textu, pozadie či celkový dizajn web-stránky pri čítaní článku? Potrebujete niekedy odložiť nejaké to zaujímavé čítanie na neskôr, kde nemusí byť zrovna dostupné pripojenie k internetu cez WiFi? V tom prípade určite neprehliadnite skvelú Android aplikáciu Instapaper.

Instapaper patrí medzi pomerne „mladé“ aplikácie pre operačný systém Android. Služba je taktiež dostupná i pre majiteľov iOS zariadení.

instapaper-android-aplikacia-2Medzi základné funkcie aplikácie Instapaper môžeme zaradiť bezpečné uchovávanie akýkoľvek webových článkov na neskôr – v užívateľskom profile – vďaka čomu nadobudne užívateľ možnosť prečítať odložené kúsky dokonca v tzv. offline režime. Veľké plus patrí samozrejme aj možnosti prispôsobeniu textu webového obsahu (písmo, rozloženie atď) uloženého v profile Instapaper či zmene pozadia do troch rôznych variant – biele, sépia a čierne.

Aplikácia avšak nie je k dispozícii zdarma – jej cena sa v Google Play Store pohybuje nad dvomi eurami. Ak ale hľadáte kvalitnú čítačku s prispôsobiteľným prostredím, Instapaper potom nepochybne splní všetky Vaše očakávania.

[app]com.instapaper.android[/app]

Zdroj: play.google.com
Foto: play.google.com