Úvod Aplikácie TOP 10 rozšírení a nástrojov pre WhatsApp messenger

TOP 10 rozšírení a nástrojov pre WhatsApp messenger

5

WhatsApp messenger aplikáciu dnes používa už skoro každý a dôkazom toho je aj 350 miliónov aktívnych používateľov po celom svete. Aplikácia sa stala obľúbenou vďaka kombinácii príjemného užívateľského prostredia, spoľahlivosti a hlavne kvôli funkciám ako odosielanie textových alebo hlasových správ, fotiek, videí a podobne.

Svoj WhatsApp si však môžete vylepšiť. Existuje niekoľko zaujímavých nástrojov a rozšírení, vďaka ktorým bude WhatsApp ešte použiteľnejší. Pozrite sa, ktoré to sú. 

 

WhatSuite: Emotikony a Meme obrázky pre odosielanie

[fve]http://youtu.be/TCeYyIG8kPE[/fve]

Samotný WhatsApp je povestný skvelými emotikonami a ak chcete predsa len viac, stiahnite si túto aplikáciu. Nájdete v v nej bohatý obsah obrázkov, ikon a smajlíkov, ktorými môžete potešiť prijímateľa správy. Obrázok dokonca môžete nakresliť.

[app]com.cremagames.whatsappsuite[/app]

 

Fontsy: Vyskúšajte nové druhy písma

fontsy-whatsapp-500x233

 

Ak chcete do konverzácii pridať trochu osvieženia, zmena písma je to pravé. Na výber ich máte desiatky. Problémom je, že text najskôr napíšte do aplikácie a následne sa skopíruje do schránky pre použitie. Použiteľný je ale tak aj pre ostatné aplikácie ako FB Messenger a pod.

[app]dk.bendingspoons.fontsy[/app]

 

WhatsApp Wallpaper

whatsapp-wallpaper-500x233 (1)

Táto aplikácia je oficiálna, od tvorcov messengeru a ponúka možnosť zmeniť pozadie konverzácii. Obrázky sú príjemné, nerušia čitateľnosť správ a nastavíte ich prostredníctvom voľby v aplikácií „nastavenia chatu“.

[app]com.whatsapp.wallpaper[/app]

 

Zálohovanie správ WhatsApp konverzácií

Backup-Text-WhatsApp-500x233

Pokiaľ napríklad plánujete vymeniť svoj starý smartfón za nový a neradi by ste po inštalácii WhatsApp-u našli prázdne konverzácie alebo jednoducho potrebujete uchovať dôležité správy, pomôže Vám s tým táto aplikácia, ktorá ich bezpečne a hlavne lokálne zálohuje na SD kartu.

[app]com.smeiti.wstotext[/app]

 

Nové správy zobrazované na uzamykacej obrazovke

dashclock-whatsapp-500x233

Tento nástroj poteší len vlastníkov zariadenia s Androidom 4.3 a vyšším, a jedná sa o populárne rozšírenie pre DashClock Widget, ktoré zobrazí kompletný text správy na uzamykacej obrazovke, takže ste vždy promptne informovaný.

[app]com.tigerworkshop.dashclockwhatsapp[/app]

[app]net.nurik.roman.dashclock[/app]

 

WhatStat: Zaujímavá štatistika

whatsapp-whatstat-500x233

Aplikácia WhatStat Vám prezradí koľko správ ste už odoslali, kto je vašim najpreferovanejším kontaktom a mnoho ďalších zaujímavých čísel v príjemnom Google Holo dizajne aplikácie.

[app]com.androidappetizers.whatstat[/app]

WhatsApp Lock: Správy pod zámkom

whatsapp-lock-500x233

Ak si chcete byť istý, že všetky správy budú určené len pre vaše oči, neváhajte použiť túto aplikáciu. Messenger jednoducho uzamkne a dostanete sa doň iba prostredníctvom PIN kódu.

[app]com.whatsapplock[/app]

 

WhatsApp-2-Date: Najnovšia verzia vždy po ruke

whatsapp-2-date-500x233

Prostredníctvom tohto nástroja budete vždy včas informovaný o novej verzii WhatsApp messengeru. Nejedná sa však o Play Store aktualizácie ale priame sledovanie WhatsApp serverov, takže môžete byť aktuálnejší skôr ako hocikto iný. Nezabúdajte, že pre takúto inštaláciu aplikácie musíte mať v nastaveniach povolenú „inštaláciu z neznámych zdrojov“.

[app]de.barum.whatsapp2date[/app]

WCleaner: Upracte si WhatsApp

whatsapp-wcleaner-500x233

Dlhodobým používaním WhatsApp aplikácie vzniká množstvo dát počnúc hlasovými správami, náhľadmi obrázkov a podobne, ktorých sa možno zbaviť prostredníctvom WCleanera. Možností čistenia je samozrejme viac. Stačí si len vybrať.

[app]vAlmaraz.miniApp.WCleaner[/app]

Plávajúce hlavičky konverzácií

whatsapp-chat-heads-root-500x233

Plávajúcimi hlavičkami je známy hlavne Facebook Messenger a niečo podobné sa dá dopriať aj WhatsApp-u. Aplikácia je žiaľ určená iba pre majiteľov rootnutýchh zariadení a ak k ním patríte, určite aplikáciu vyskúšajte.

[app]com.seebye.chatheads[/app]

zdroj: Google Play Store, AndroidNext
foto: redakcia