Úvod Novinky Xperia Z1 f (mini) už oficiálne v Japonsku

Xperia Z1 f (mini) už oficiálne v Japonsku

2

Spoločnosť Sony Mobile práve predstavila 4,3 palcovú variantu svojho vlajkového modelu Xperia Z1 s označením Z1 f.

Zariadenie zdieľa väčšinu špecifikácii svojho väčšieho súrodenca, čo z neho robí zaujímavé zariadenie pre klientelu preferujúcu špičkové parametre no kompaktnejšie rozmery.

Xperia Z1 f disponuje 4,3 palcovým 720 p displejom, procesorom Snapdragon 800, 2 GB RAM, 2300 mAh batériou a rovnakým, 20, 7 megapixelovým fotoaparátom ako vlajková loď Xperia Z1.

Smartfón je oproti vlakovej lodi o 30 gramov ľahší ale mierne narástla hrúbka na hodnotu 9,4 mm. Vrcholové spracovanie aj elegancia zostala zachovaná, čoho znakom je hliníkový rám a použitie tvrdeného skla. Milovníci farieb si okrem čiernej a bielej budú môcť vybrať ešte fialovú a žltú variantu.

[fve]http://youtu.be/KQNTKmxoqHs[/fve]

Mierne znepokojenie vyvoláva informácia, že Xperia Z1 f je momentálne k dispozícii iba v Japonsku prostredníctvom operátora DoCoMo a kedy, a či vôbec príde aj na medzinárodné trhy nie je známe. Myslíme si však, že sa tak v blízkej budúcnosti stane.

Uvítali by ste špičkové parametre v menšom tele alebo preferujete radšej zariadenia s veľkými displejmi typu Xperia Z Ultra alebo Galaxy Note 3?

zdroj: androidauthority.com