Úvod Aplikácie MyColorScreen Themer Beta vstúpil po 550 tisíc registráciach do fázy verejného Beta...

MyColorScreen Themer Beta vstúpil po 550 tisíc registráciach do fázy verejného Beta testu [APK]

2

Prichádza dobrá správa pre tých, ktorým sa nepodarilo dostať sa ku kódu na vyskúšanie uzavretých Beta testov. MyColoScreen totiž po 550 000 registráciach a 1,5 milóne stiahnutých tém spustil verejný Beta test svojej aplikácie Themer.

Aplikácia Themer je launcher, ale nie len tak hociaký launcher. Vďaka nemu si môžete stiahnuť obrovské množstvo tém a aplikujete ich pomocou tejto aplikácie, bez nutnosti otravných inštalácií zakaždým, keď chcete novú tému. Dokonca si témy môžte prispôsobiť nespočetným množstvom spôsobov, variabilita je obrovská. A keďže Themer po mesiaci uzavretých Beta testov (kedy ste na spustenie potrebovali aktivačný kód) vstúpil do fázy otvoreného beta testu, kód už naďalej nie je potrebný a aplikácia je voľne dostupná na Google Play.

S otvorenou Betou tiež prichádzajú drobné aktualizácie pre „šuplík“ s aplikáciami, medzi ktoré patrí aj priehľadné pozadie, sryté aplikácie alebo menu s obľúbenými aplikáciami.

themer3 Themer1 themer2

Pripomíname ale, že aplikácia je stále vo fáze Beta a môže teda obsahovať chyby. Množstvo užívateľov hlási problémy s jednotlivými témami, a rovnako tak aj so všobecnými nastaveniami aplikácie pre rôzne zariadenia. Vývojári ale v snahe tieto chyby opraviť doteraz pravideľne vydávali aktualizácie a bezpochyby v tom budú pokračovať aj naďalej, takže trpezlivosť.

Themer je aplikácia veľmi jednoduchá na použitie a témy sú naozaj pekné a prepracované. Ak si ich ale chcete upraviť naozaj podľa svojho gusta, či nebodaj vyrobiť vlastnú, pripravte si dosť času a trpezlivosti, no stále to bude oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, ako si programovať nový launcher.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=jKfnzawQFYU[/fve]

Ak by Vás predtým, ako sa pustíte do testovania, zaujímalo väčšie priblíženie aplikácie Themer, môžete si prečítať Ondřejov článok. V opačnom prípade želáme málo bugov a príjemné testovanie.

[app]com.mycolorscreen.themer[/app]

Zdroj: AndroidPolice