Úvod Konkurencia Telefón, ktorý na dne jazera strávil viac ako 3 mesiace stále funguje....

Telefón, ktorý na dne jazera strávil viac ako 3 mesiace stále funguje. Bola to Nokia

17

Utopenie svojho telefónu aj na krátku dobu je pre jeho majiteľa nepríjemný zážitok. Veľakrát sa vôbec nerozbehne a keďže Vám ho na reklamácii pravdepodobne neuznajú, môžete si ho dať opraviť na vlastné náklady, alebo rovno kúpiť nový.

Nokia Lumia 800 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

To však nie je prípad majiteľa Nokia Lumia 800. Počas voľných chvíľ jeden muž zo Švédska relaxoval pri jazere, keď mu telefón nešťastnou náhodou spadol do jazera. Po márnych pokusoch rýchleho hľadania si myslel, že telefón už nikdy neuvidí. Po viac než troch mesiacoch však svoj telefón počas odlivu našiel zakliesnený medzi dvomi skalami.

Muž si telefón zobral domov, poriadne ho vyčistil a vysušil. Displej bol pokrytý mušľami a zeleným slizkým povlakom. Po vyschnutí telefón napojil na nabíjačku s presvedčením, že buď ho poistky odrežú od elektriny alebo že to neprežije nabíjačka.

Telefón sa však začal nabíjať a po zapnutí fungoval tak, ako predtým. Fungovalo úplne všetko, vrátane fotoaparátu a batérie, ktorá údajne vydržala 2 dni. Aby sme jeho výpovedi uverili, na telefón odfotil. Dôkazy nájdete nižšie.

lumia800-2 lumia800-3

Zdroj: Reddit