Úvod Novinky Nová funkcia Pressy: Dlhé stlačenie spraví screenshot, do ktorého môžete následne kresliť

Nová funkcia Pressy: Dlhé stlačenie spraví screenshot, do ktorého môžete následne kresliť

2

Keďže tvorcovia nápadu so zariadením Pressy zo začiatku plánovali vyzbierať $40 000 a v súčastnosti, pár dní pred koncom zbierky, majú na konte vyzbieraných viac ako $600 000, museli ľudí, čo sa na tom podieľali nejak odmeniť.

Za peniaze navyše vyvinuli novú funkciu – dlhé stlačenie Pressy bude vedieť spraviť okamžitý screenshot, a čo viac, budete doň vedieť aj kresliť. Keď si normálne chcete niečo do screenshotu poznačiť, musíte otvoriť externú aplikáciu. S touto Pressy funkciou však nie. Keď podržíte Pressy, tak spravíte screenshot, a následne doň môžete čmárať. To ale nie je všetko, keď tlačidlo pustíte, vyroluje ja Vám automaticky Android menu na zdieľanie, takže sa môžete okamžite podeliť o Váš screenshot, alebo výtvor. To môže byť užitočné, ak si chcete niečo poznačiť na neskôr, alebo napríklad pomôcť niekomu na diaľku označením miesta, kam má kliknúť.

Pressy-screen-gif

Zbierka sa o tri dni končí a v súčasnosti je vyzbieraných približne $641 000. Ak by ste o Pressy mali záujem, stačí prispieť sumou $17 dolárov a je Vaše, prípadne $20 dolárov aj s kľúčenkou a praktickým puzdrom. Pre zaslanie mimo Spojené Štáty, treba ale pridať ešte $5 dolárov. Predbežný čas rozosielania Pressy je stanovený na marec budúceho roka.

Zdroj: Kickstarter via AndroidPolice