Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 59.

Piatková porcia Android aplikácií 59.

1

V kalendári opäť svieti piatok a s ním je tu aj ďalšia časť porcie aplikácií, v ktorej tentokrát nájdete 6 hier, 3 aplikácie a jedno pozadie. Wallpaper bude z kategórie tých pohyblivých a zobrazí Vám siluetu nočného veľkomesta, z aplikácií nájdete popup okno pre správy, neslávne-slávny messenger a nástroj na kompletnú vzdialenú správu počítača.

Hrania sa chtivých záujemcov poteší jedna ťahová a jedna real-time stratégia, graficky extrémne jednoduchý titul, logická puzzle hra s peknou 3D  grafikou, dynamická hra s hudobnou interakciou či padajúce kurča.

Pekný víkend!

City Live Wallpaper

Výber_005

Živé pozadia časť používateľov odsudzuje a časť na ne nedá dopustiť. Každopádne toto patrí medzi tie krajšie, obraz posúvate naklonením zariadenia a aplikácia nevyžaduje žiadne oprávnenia ani neobsahuje reklamy.

[app]com.mrfarts.lwp22[/app]

 

BBM

Výber_003

Vedeli ste, že BlackBerry Mesenger si stiahlo už 10 miliónov používateľov? Vyzerá to tak, že po populárnom výrobcovi tu predsa len niečo zostane. Kvalitná komunikačná aplikácia. Vyskúšajte ju.

[app]com.bbm[/app]

 

Popup Messenger

Výber_002

Popup Messenger Vám umožní rýchle a jednoducho reagovať na SMS správy prostredníctvom intuitívneho plávajúceho okna bez toho, aby ste museli opustiť aktuálne používanú aplikáciu alebo hru.

[app]com.evda.popupmessenger[/app]

Power-Grid

[fve]http://youtu.be/fGdFWL-M8GE[/fve]

Power-Grid je skvelá, plne prispôsobiteľná aplikácia na kompletnú vzdialenú správu vášho počítača alebo notebooku. Ovládajte a sledujte všetko čo sa na počítači deje v rozhodne zaujímavom užívateľskom prostredí.

[app]org.roccat.powergrid[/app]

 

Mechs vs Aliens

[fve]http://youtu.be/iQpFzBUJctw[/fve]

V tejto ťahovej akčnej hre sa proti sebe postavia mechanické monštrá všetkého druhu v móde samostatného príbehu, arkády alebo v drsnom režime prežitia. Hra je bezplatná a trochu zamrzí absencia multiplayer-u, no vývojár prisľúbil jeho implementáciu neskôr.

[app]com.tov.google.MechsVsAliens[/app]

 

Kingdom Tactics

[fve]http://youtu.be/C3bytTCQRUE[/fve]

Ak by ste Game of Thrones prepracovali do animovanej karikatúry možno by to vyzeralo nejak takto. Real-time stratégia Kingdom Tactics ponúka ovládanie malej armády bojovníkov, s ktorými budete musieť zlikvidovať všetky pevnosti aj za pomoci drakov. Ovládanie a grafika sú príjemné a nezaťažujú hardvér, takže nemusíte vlastniť zrovna high-end zariadenie.

[app]com.com2us.kingdomtactics.normal.freefull.google.global.android.common[/app]

 

Audionaut

[fve]http://youtu.be/fJoBlHHCKo4[/fve]

Titul Audionaut kombinuje dynamický koncept takzvaných „bežiacich“ hier s audio knižnicou vo vašom zariadení. V tomto prípade budete teda skôr letieť ako utekať a to po vesmírnych dráhach, ktoré sú náhodne generované podľa práve hrajúcej skladby. Zbieranie notových značiek Vám zabezpečí skóre, s ktorým sa budete môcť prezentovať v tabuľke.

[app]com.horizonproductions.audionaut[/app]

 

Chickens Can’t Fly

[fve]http://youtu.be/MPcfj-chACA[/fve]

Evolúcia zariadila, že kurčatá jednoducho nelietajú a na tom je postavená práve táto hra. Budete v nej totižto nekonečne padať, vyhýbať sa prekážkam, zbierať artefakty a to všetko v až 80-tich úrovniach. Niečo ako Tiny Tower len naopak. Malá daň za túto zábavu je potreba investovania 0, 79€ do kúpy hry.

[app]com.amusedsloth.ccf[/app]

 

Terrene

[fve]http://youtu.be/bABLCPQYI48[/fve]

Extrémne jednoduchá a extrémne návyková. Taká je hra Terrene v ktorej sa budete musieť udržať v úlohe akéhosi kurzora „vo vzduchu“ prostredníctvom prichytávania sa na okolo smerujúce asteroidy. Pozrite si trailer a presvedčte sa sami.

[app]com.junongx.terrene[/app]

 

Robo & Bobo

[fve]http://youtu.be/4hi8149UhWk[/fve]

V tejto logickej 3D plošinovke nejde o nič iné ako o to, aby sa Robo stretol s Bobom. Problémom budú nástrahy a prekážky, ktoré budete musieť vyriešiť naprogramovaním správneho kódu.

[app]com.nicetouchgames.roboandbobo[/app]

 zdroj: Google Play