Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 57.

Piatková porcia Android aplikácií 57.

0

V dnešnej pravidelnej piatkovej dávke aplikácií a hier Vám dáme tip na rozšírenie pre populárny DashClock widget, video editor, peknú čítačku e-textov, „menič“ zvonenia, skvelý kalendár, nástroj pre rýchle odosielanie súborov alebo novinku, Mercury Browser.

Hráči určite ocenia logickú arkádovku, podarený pinball či hru, v ktorej budte musieť udržať lietadlo vo vzduchu.

Pekný víkend!

DashNotifier for DashClock

Výber_101

DashNotifier je ďalšie z mnohých rozšírení pre populárny widget DashClock. Umožňuje pridať notifikácie až pre sedem rôznych aplikácií a ponúka široké možnosti nastavení. DashClock a čiže aj aplikácia je podporovaná len Androidom 4.3.

[app]com.umang.dashnotifier[/app]

[app]net.nurik.roman.dashclock[/app]

MixBit

[fve]http://youtu.be/m-_xu_I2sqs[/fve]

Aplikácia MixBit ponúka zaujímavú funkcionalitu v podobe nahrávania, editácie alebo publikovania videa priamo z vášho smartfónu alebo tabletu.

 [app]com.avos.mixbit[/app]

Readmill – ebook reader

Výber_102

Readmill je veľmi príjemná čítačka elektronických kníh s „pure“ dizajnom a zaujímavými funkciami ako štatistika času čítania či zdieľanie a synchronizovanie samotných textov.

[app]com.readmill.android[/app]

 

Ringtones Roulette

Výber_103

Ak si neviete z množstva zvonení vybrať to pravé, nevadí. Táto aplikácia Vám bude tón zvonenia meniť v nepravidelných intervaloch. Stačí si vytvoriť zoznam obľúbených zvonení a Ringtone Roulette sa o všetko postará.

[app]com.gmail.at.stolea.ringtonesroulette[/app]

 

Kalendár DigiCal

[fve]http://youtu.be/CdYeRe4XILA[/fve]

Ak sa ani Vy bez kalendára a organizéra nepohnete, DigiCal je najlepšia voľba. Ponúka synchronizáciu s Google kalendárom, Outlookom a Exchange, widgety sú pekne spracované a o mnohé nastavenia nie je núdza.

[app]com.digibites.calendar[/app]

 

PushBullet

[fve]http://youtu.be/RKA6BXIFaCs[/fve]

PushBullet okamžite odošle vaše súbory, poznámky, odkazy a kontakty do vašich smartfónov a tabletov alebo do zariadení vašich priateľov. Všetko je ihneď k dispozícii cez panel oznámení a okrem sprievodného videa vyššie odporúčame PushBullet rozšírenie do PC prehliadača Chrome.

[app]com.pushbullet.android[/app]

 

Mercury Browser

mercury

Mercury Browser si získal veľkú obľubu používateľov iOS platformy a konečne si tento elegantný prehliadač nabitý funkciami môžu užiť aj majitelia Android zariadení. „Opatrných“ používateľov určite poteší množstvo bezpečnostných prvkov a funkcií.

[app]com.ilegendsoft.mercury[/app]

 

Look Out Below!

[fve]http://youtu.be/OFuY_-VjMiQ[/fve]

V tejto retro štýlovke za pár centov budete musieť udržať poškodené lietadlo v vzduchu a zhadzovať náklad na bezpečné miesta. Endless režim, 25 unikátnych levelov, 3 kampane, skiny pre vaše lietadlo. Všetko v tejto hre.

[app]com.popupasylum.lookoutbelow[/app]

 

Arrow Mania

[fve]http://youtu.be/8d5AUe-qEj8[/fve]

Arrow Mania je zábavná puzzle arkádovka, kde budete mať za úlohu zlikvidovať všetky ciele pomocou kuše a šípov. Terče, balóny a lietadlá sú vaše primárne ciele, no nie vždy to je tak jednoduché.

[app]com.gmtdev.arrowmania[/app]

 

PinWar

[fve]http://youtu.be/avJK8S_JiG8[/fve]

Máte dobré vzťahy medzi rodinou a priateľmi? Táto hra ich môže narušiť. Ponúka totižto skvelú multiplayerovú bitku v perfektne spracovanom pinballe plnom provokačných misií, geometrických tvarov a laserových efektov.

[app]com.bulkypix.pinwar[/app]

zdroj: Google Play