Úvod Smartphony Dohady Nexus 5: Objavili sa nové obrázky, tentokrát pochádzajú z Ruska

Nexus 5: Objavili sa nové obrázky, tentokrát pochádzajú z Ruska

4

Vyzerá to tak, že k Nexus 5, resp. k jeho prototypu sa dostáva čoraz väčší počet ľudí po celom svete. Informácie o oficiálnom prestavení a dostupnosti nám však aj naďalej chýbajú. Dnešné fotografie pochádzajú z Ruska, kde si ho šťastný majiteľ odfotil a fotografie nahral na internet.

Zariadenie sa od predchádzajúcich fotografií ničím nelíši. Jediným znepokojujúcim faktom je stav, v ktorom sa nachádza logo „Nexus“ na zadnej strane zariadenia, no to môže byť spôsobené nekvalitným fotoaparátom.

nexus5rusko nexus5rusko2
Okrem toho zatiaľ nevieme žiadne iné správy. Google zatiaľ nepozval novinárov na oficiálne predstavenie, no v technologických kruhoch je presvedčenie, že sa tak stane už čoskoro. Možnosťou však ostáva aj predstavenie, ktorým sa na svetlo sveta dostal Nexus 4, spolu s Nexus 10. Aj napriek tomu, že Hugo Barra, človek, ktorý doteraz predstavil väčšinu Nexus zariadení už pre Google nepracuje, sa stále predpokladá, že Google usporiada udalosť, podobnú tej, ktorú usporiadal Apple pri predstavení iPhone 5s.

nexus5rusko3 Nexus5rusko4

Zdroj: +Anton Kuznetsov via PhoneArena