Úvod Smartphony Dohady Nexus 5 opäť na neoficiálnej fotke. Tentokrát dôveryhodnejšej

[Dohady] Nexus 5 opäť na neoficiálnej fotke. Tentokrát dôveryhodnejšej

2

Internetovou komunitou brázdi nová fotografia s neznámym Nexus zariadením. Podľa pseudo-odborníkov má ísť práve o nového nástupcu smartfónu Nexus 4 (titulná foto) od Google a LG.

Dohady, špekulácie a uniknuté snímky … pozná to takmer každý z Vás. Čím viac sa blíži tzv. deň D, čiže deň, kedy niektorý z výrobcov plánuje oficiálne predstaviť nové mobilné zariadenie, tým viac vypúšťajú ľudia do obehu na internet rôzne domnienky a osobné očakávania vo forme technických špecifikácií alebo fotiek či videí. Podobnej situácii sa samozrejme nevyhol ani očakávaný Android smartfón Nexus 5.

Paradoxne na fóre pre fanúšikov Apple produktov – forums.macrumors.com, zverejnil jeden z členov fóra pomerne dôveryhodnú fotografiu (foto nižšie) neznámeho mobilného zariadenia s logom Nexus na zadnej strane krytu. Oproti aktuálnemu modelu (Nexus 4) je však nápis Nexus v inej polohe, pribudlo i výrazné lemovanie okolo zadného fotoaparátu. Podľa informácií mal užívateľ pod virtuálnym menom weespeed navyše možnosť s týmto záhadným zariadením stráviť aj nejaký ten čas.

nexus-51
Na fotke údajne pózuje
Nexus 5 v plnej paráde (zdroj)

Zdroj: forum.macrumors.com via phandroid.com
Foto: forum.macrumors.com