Úvod Aplikácie Instagram spúšťa reklamy, zobrazovať sa začnú v najbližších mesiacoch

Instagram spúšťa reklamy, zobrazovať sa začnú v najbližších mesiacoch

0

Instagram, populárna sociálna sieť založená na zdieľaní fotografií dnes oznámil, že už onedlho začne zobrazovať reklamy priamo vo feede svojich používateľov. O tejto eventualite ešte minulý mesiac informoval The Wall Street Journal. Spoločnosť tvrdí, že ako reklamy vyberie niekoľko malých a krásnych obrázkov od spoločností, ktoré na Instagrame figurujú už nejaký ten čas. Reklamy sa ako prvým začnú zobrazovať používateľom v USA.

Reklamy na Instagrame by nás nemali ničím prekvapiť. Predsa len, Instagram figuruje pod krídlami Facebooku, ktorý s reklamami vo svojej mobilnej ako aj desktopovej verzii experimentoval už nejakú tú dobu. Okrem toho, podobne ako na Facebooku, tak aj na Instagrame obdržíte možnosť, pomocou ktorej si budete môcť jednoducho schovať reklamu, pokiaľ Vás akokoľvek uráža alebo sa Vám jednoducho nepáči.

Instagram však svojich používateľov potešil tým, že aj napriek uvedení nových reklám práva na Vaše fotografie a videá ostávajú Vaše a tak ich nemôže ďalej predať alebo inak si ich privlastniť.

Čo na to hovoríte Vy? Používate Instagram? Ak áno, pozdávajú sa Vám plány obľúbenej sociálnej siete? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie

Zdroj: TheVerge