Úvod Dohady Samsung Galaxy S5 má byť predstavený už v januári

Samsung Galaxy S5 má byť predstavený už v januári

17

Piata generácia úspešnej vlajkovej lodi zo série Galaxy S by mala byť podľa kórejských predajcov predstavená už v januári. Za zrýchleným predstavením majú podľa všetkého stáť slabšie predaje Galaxy S4.

Vyzerá to tak, že aj napriek naozaj silným predajom Galaxy S4 s tým Samsung nie je spokojný a myslí si, že s novou vlajkovou loďou to dotiahne ďalej. Po marcovom predstavení Galaxy S4 sa teda očakáva januárové predstavenie Galaxy S5.

Samotné spustenie predaja je pritom odhadované na február, čo by vzhľadom na predstavenie v januári dávalo zmysel.

Čo sa týka samotného Galaxy S5, ten má prísť s úplne novým 64 bitovým procesorom Exynos 5430 s 8 jadrami a „heterogénnymi multi-processing schopnosťami.“

Galaxy S5 by mal okrem toho disponovať 16MPx fotoaparátom s vylepšeným výkonom pri zhoršených svetelných podmienkach a optickou stabilizáciou obrazu. Fotoaparát by mal byť vybavený najnovšou ISOCELL technológiou, ktorú predstavili len nedávno.

Všetko toto je samozrejme a už štandardne len špekulácia, čo znamená, že zatiaľ nebolo nič potvrdené priamo Samsungom. Keďže bol Galaxy S4 predstavený len 10 mesiacov po Galaxy S3, neprekvapilo by nás, ak by sa to isté udialo aj pri Galaxy S5.

Zdroj: Naver via GSMArena