Úvod Novinky Samsung Galaxy Note 3 je oficiálnym telefónom Olympijských hier v Soči 2014,...

Samsung Galaxy Note 3 je oficiálnym telefónom Olympijských hier v Soči 2014, dostanú ho všetci olympionici

1

Samsung nás informoval o ich novej iniciatíve, ktorá sa tentokrát premietne na Olympijských hrách v Soči, ktoré sa uskutočnia už budúci rok. Cieľom iniciatívy Samsung Smart Olympic Games je aby sa zimné Olympijské hry v Soči 2014 stali vôbec najlepšími v histórii z hľadiska maximálneho využitia bezdrôtových technológií, ich bezproblémovej prevádzky a čo najnižšej spotreby papiera.

„MOV poskytne oficiálny olympijský telefón Samsung GALAXY Note 3 všetkým športovcom, ktorí sa na OH v Soči 2014 zúčastnia. Tí ho budú využívať na zachytávanie a zdieľanie svojich zážitkov z olympijských hier prostredníctvom inovatívnych technológií. Po dobu pätnástich rokov, počas ktorých je spoločnosť Samsung svetovým partnerom olympijských hier, je to vôbec prvýkrát, kedy zariadenie Samsung dostanú všetci športovci.“

Samsung v záujme zabezpečenia modernej komunikácie zdokonalil svoju aplikáciu WOW určenú pre usporiadateľov, ako aj divákov. Aplikácia pobeží na zariadeniach s Androidom a využiť ju budete môcť na čítanie noviniek z diania, kontrolu harmonogramu, najčerstvejších oficiálnych výsledkov, počtov získaných medailí a štatistík rekordov.

Zdroj: Tlačová správa