Úvod Aplikácie Flyne: Offline čítačka Feedly a Twitteru

[Tip na aplikáciu] Flyne: Offline čítačka Feedly a Twitteru

0

Falcon Pro bol dlhú dobu považovaný za nejlepší klient Twitteru pre Android. Po nečestnom zavedení limitu 100 000 užívateľov na jednu aplikáciu ju jej autor odstránil z Google Play a sprístupnil úplne zadarmo.

Vývoj sa rapídne spomalil a aj najnovšie verzie mali veľa chýb, ktoré spôsobili masovú migráciu jeho používateľov na niektorú z jeho alternatív.

Vývojár Joaquim Verges, človek, ktorý stojí za Falcon Pro sa vrátil vo veľkom štýle. Predstavil totiž Flyne, „Offline čítačku.“ Aplikácia sa jednoducho a rýchlo zosynchronizuje s Vašim Twitter alebo Feedly účtom. Aplikácia Vám tak umožní prečítanie noviniek, aj keď nie ste pripojení k internetu. Články pritom zoradí a zobrazí tak, aby vzhľad pripomínal čítanie časopisu, podobne ako v prípade Flipboardu.

Na prvý pohľad sa jedná o veľmi príjemný spôsob ako si uschovať všetky novinky, napríklad predtým ako vyrazíte do školy alebo do práce. Jediný zádrheľ leží v in-app-nákupe, ktorý je absolútnou nutnosťou.

Bez zakúpenia možnosti synchronizácie si totiž budete môcť vyskúšať ako aplikácia funguje len na vzorových médiách. Synchronizácia jedného účtu (Feedly alebo Twitter) pritom stojí len $1.

[app]com.jv.flyne[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidBeat