Úvod Aplikácie Aplikácia Themer dorazila do Google Play. Zatiaľ však v beta-verzii

Aplikácia Themer dorazila do Google Play. Zatiaľ však v beta-verzii

60

Snímka obrazovky 2013-10-02 o 10.35.15Očakávaná Android aplikácia Themer od MyColorScreen je konečne k dispozícii v Google Play Store. Pre úplnú aktiváciu a začatie používania, keďže ide momentálne len o beta-verziu, je ale potrebný špeciálny kód, ktorý sa dá získať prostredníctvom web-stránky themerapp.com

Themer umožní Androiďákom prispôsobiť vzhľad, rozšíriť funkcionalitu či zjednodušiť organizáciu domácej obrazovky (homescreen) v operačnom systéme Android podľa svojich predstáv behom krátkej chvíle a pomerne jednoduchým spôsobom. Hotové prispôsobenie je navyše možné bezpečne uložiť na Google účet, čo nepochybne ušetrí čas v prípade, že si užívateľ zaobstará nové Android zariadenie alebo obnoví výrobne nastavenia.

[fve]http://youtu.be/jKfnzawQFYU[/fve]

Aplikácia momentálne ponúka okolo 50 tém (zdarma), ktoré je možné samozrejme ďalej konfigurovať. Nainštalujete ju však zatiaľ iba na Android smartfóny s verziou OS 4.1 a vyššou. Okrem bohatých možností prispôsobenia ponúkne i pekne spracované užívateľské prostredie pre spríjemnenie používania.

[app]com.mycolorscreen.themer[/app]

Virtuálny rad netrpezlivých užívateľov, poctivo čakajúcich na svoj beta-kód, nie je zrovna najkratší. Ak sa rozhodnete ešte dnes zaradiť, bude pre Vami niekoľko tisícok ľudí. Stačí zadať Váš e-mail na themerapp.com (kolónka nižšie) a niečo-to počkať na príchod aktivačného kódu.

Snímka obrazovky 2013-10-02 o 10.22.38

Zdroj: play.google.com via androidpolice.com
Foto: play.google.com, youtube.com
Video: youtube.com