Úvod Aplikácie Edge – nastavenia a spustené aplikácie po ruke

[Tip na aplikáciu] Edge – nastavenia a spustené aplikácie po ruke

2

Chcete vidieť, ako môžu byť rýchle nastavenia ešte rýchlejšie? Android aplikácia Edge Vám to hravo predvedie. Prostredníctvom jedného dotyku okamžite sprístupní na displeji malý panel s užitočnými prepínačmi a ikonami spustených aplikácií.

Väčšina z Vás nepochybne používa widget s rýchlymi nastaveniami, prostredníctvom ktorých nie je problém behom okamihu vypnúť/zapnúť WiFi či Bluetooth. Ten spôsob ale zaberá miesto na ploche a vo väčšine prípadov nepôsobí príliš elegantne. Ďalšou možnosťou, ako sa dostať k rýchlym nastaveniam, je potiahnutie notifikačnej lišty (nové verzie OS Android). Avšak, ani tento spôsob mi nepríde príliš praktický, ak si to porovnám s možnosťami, ktoré ponúka skvelá Android aplikácia Edge.

[fve]http://youtu.be/p-uQNWSgp7A[/fve]

Edge umožní užívateľovi pristupovať k rýchlym nastaveniam (napr. WiFi, Bluetooth, tichý režim atď.) a preskakovať z jednej spustenej aplikácie do druhej (multitasking) vďaka jednoduchému dotyku prsta na displeji zariadenia. Tak, ako to jednoducho znie, to aj jednoducho skutočne vyzerá. Viac praktických informácií už vo videu vyššie.

K dispozícii sú dve verzie Edgeplatená (takmer 2 eurá) a zdarma (obmedzená v prispôsobení). Aplikácia je však stále v beta testovaní, takže ak objavíte pri používaní nejakú chybu, neváhajte ju vývojárovi nahlásiť.

[app]com.reactivstudios.android.edge.free[/app]

[app]com.reactivstudios.android.edge.pro[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice
Video: Youtube.com