Úvod Dohady Android 4.4 KitKat: Užívateľské prostredie foto-aplikácie na uniknutých záberoch

[Dohady] Android 4.4 KitKat: Užívateľské prostredie foto-aplikácie na uniknutých záberoch

6

Užívateľské prostredie fotoaparátu/kamery v najnovšej verzii operačného systému Android, 4.4 KitKat, začalo podľa nových špekulácií kolovať internetovou komunitou.

Príchod chrumkavej verzie 4.4 KitKat očakáva s nadšením nejeden správny Androiďák. Udiať by sa tak malo už v priebehu tohto mesiaca (október) s taktiež očakávaným smartfónom Nexus 5. Blog blog.gadgethelpline.com však už teraz ukázal zopár noviniek prostredníctvom veľkého množstva foto-záberov, ktoré sa s veľkou pravdepodobnosťou môžu objaviť i vo finálnej verzii.

IMG_3359Pre upozornenie: Na uniknutých fotkách nie je nikde náznak, že sa jedná práve o KitKat, nakoľko sa ešte pred nejakým časom povrávalo o názve „Key Lime Pie“ pre Android-verziu pod označením 4.4. Ľudia, ktorí sa dostali do styku s týmto neznámym softvérom a stihli vyhotoviť zopár záberov, mali k dispozícii asi ešte nepremenovanú, staršiu verziu pod názvom Key Lime Pie.

IMG_3380Veľká časť zmien v Android-e 4.4 KitKat sa pravdepodobne dotkne i základnej aplikácie k fotoaparátu v mobilnom zariadení. Podľa dostupných informácií a rôznych dohadov pribudne viacero možností, umožňujúcich napr. ukladať zhotovené fotografie vo formáte pdf., výber orientácie, výber výstupnej veľkosti či priamo tlačiť v lokálnej tlačiarni. Maniakov do fotenia s mobilným zariadením nepochybne poteší aj šikovný náhľad na foto-diela po použití pripravených filtrov v štýle populárnej Android aplikácie Instagram.

Viac zaujímavých fotografií nájdete priamo na web-stránke blog.gadgethelpline.com

IMG_3455
Obr. – Uložiť fotografiu vo formáte pdf., priama tlač či výber orientácie

Zdroj: blog.gadgethelpline.com via gsmarena.com
Foto: blog.gadgethelpline.com