Úvod Dohady Sony Xperia Z1 mini: Fotka vo vysokom rozlíšení, predstavenie až na CES...

Sony Xperia Z1 mini: Fotka vo vysokom rozlíšení, predstavenie až na CES 2014?

6

Xperia Z1 mini až budúci január?

Ste verným fanúšikom Androidu, no nepáči sa Vám trend, ktorým sa uberá veľkosť zariadení. Rok čo rok totiž ponúkajú väčšie a väčšie displeje, pričom na tie „menšie“ sa takmer úplne zabudlo. Sem tam niekoľko výrobcov predstaví tzv. „mini“ verziu, no tá prichádza s okresanými špecifikáciami a softvérovou životnosťou. Existuje nejaké východisko?

Podľa noviniek, ktoré prichádzajú z tábora Sony sa na riešení neustále pracuje. Pracujú totiž na 4.3 palcovom zariadení pod názvom Xperia Z1 mini, ktoré ponúkne rovnaký výkon ako jeho väčší súrodenec, Xperia Z1. Pod displejom totiž skrýva Snapdragon 800, 2GB RAM a samozrejme nechýba ani 20.7MPx fotoaparát.

Osobne som si myslel, že Sony mini verziu Xperia Z1 predstaví už túto jeseň, no server XperiaGuide tvrdí, že Z1 mini bude predstavená na CES 2014 v Las Vegas, teda na podujatí, ktoré sa koná v januári.

Po horúcom lete sa zdá, že je január vzdialený, no realita je taká, že o tri mesiace budeme kupovať darčeky pre našich najbližších a samozrejme pripravoať sa na novú sezónu najvýkonnejších zariadení, medzi ktorými určite nebude chýbať ani Xperia Z1 mini.

Zdroj: XperiaGuide via AndroidBeat