Úvod Zariadenia Ostatné Pressy váľa! Na Kickstarter-i sa vyzbieralo už vyše pol milióna dolárov

[Video] Pressy váľa! Na Kickstarter-i sa vyzbieralo už vyše pol milióna dolárov

2

Nedávno sme Vás informovali o prídavnom hardvérovom tlačítku Pressy. A že je oň vo svete Androidu veľký záujem, svedčia aj výsledky projektu na Kickstater-i.

Pre pripomenutie, Pressy je hardvérové tlačidlo, ktoré sa vsúva do otvoru na 3,5mm jack, a ktorému sa dá priradiť jedna z mnohých funkcií ovládania telefónu, ako napríklad okamžitá fotka, lampáš, či zavolať na vybrané telefónne číslo. Vlastne, týchto pokynov sa mu bude dať priradiť aj viac, v závislosti na dĺžke a počte stlačení. Pre každú sekvenciu, niečo iné.

Možnosť dotovať vývoj tohto zariadenia, a pomôcť tak projektu dostať sa do zdárneho konca, začala 28. augusta a dnes, keď do konca zostáva ešte 24 dní, je vyzbieraných už takmer $550 tisíc, namiesto prvotne plánových $40 tisíc. To je vyše 13 krát viac, ako vývojári pôvodne dúfali a potrebovali. Vzhľadom na to, že sa projekt dostal cez úctyhodnú hranicu $500 tisíc, tvorcovia Pressy oznámili úplne novú funkciu, ktorou bude pressy disponovať: Pressy-to-talk. 

Ako už samotný názov napovedá, Pressy sa bude dať použiť ako Push-To-Talk tlačidlo, a teda bude fungovať aj ako tlačidlo na vysielačke. Táto funkcionalita by mala byť dostupná pomocou „veľkého hráčova na trhu v oblasti VoIP“.

Nakoľko do konca možnosti prispievať zostáva ešte takmer mesiac, je pravdepodobné, že sa projekt priblíži k hranici $1 milión, alebo aj viac. Ak sa tak stane, bude zaujímavé sledovať, či majú pre nás tvorcovia Pressy skryté ešte nejaké ďalšie funkcionality.

[embedvideo id=“GrxAfqK2q7Q“ website=“youtube“]

Čo si myslíte o Pressy? Páči sa Vám táto myšlienka? Zvažovali by ste jeho kúpu? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.

Zdroj: Kickstarter via AndroidAuthority