Úvod Novinky Konkurencia Goophone opäť boduje. Predstavil napodobneninu iPhone 5C s Androidom

Goophone opäť boduje. Predstavil napodobneninu iPhone 5C s Androidom

5
Čínska spoločnosť Goophone, ktorá sa zaoberá výrobou mobilných zariadení s hlšou integráciou nápadov a myšlienok iných výrobcov, predstavila pred niekoľkými dňami svoj nový produkt.

 

Novinka od Goophone nesie tradične „originálny“ názov (i5c), dizajn sa nenápadne podobá na iPhone 5C a je navyše poháňaná operačným systémom Android (4.2) s užívateľským prostredím okato pripomínajúcim najnovší iOS 7.

Myslim, že značku Goophone nemusíme príliš predstavovať. Vďaka pomerne veľkej mediálnej reklame je vo svete známa zdobením smartfónov, určených pre obrovský čínsky trh a podobajúcích sa až príliš na populárne modely, ako napríklad Samsung Galaxy S4 či iPhone 5. Na čo najrýchlejšie naplánovanie a vyhotovenie kópií smarfónov pravdepodobne využíva čínska spoločnosť hromadu uniknutých informácií na internete ešte pred oficiálnym predstavením.

Novinka od Goophone – i5c

Snímka obrazovky 2013-09-18 o 10.50.48
 Foto z video-recenzie i5c od Gizmochina.com

Najnovšou perličkou je ale celkom podarená kópia ešte čerstvého iPhone 5C od Apple. Tento model dostal označenie i5c, o výkona sa mu údajne stará 2-jadrový procesor s 1.3GHz frekvenciou a nechýba ani 512MB RAMka alebo 5MPx foťák na zadnej strane smartfónu. Medzi výbavu tejto špecialitky taktiež patrí, aby toho nebolo málo, aj farebný kryt z plastu.

Smartfón i5c už dokonca stihli zrecenzovať redaktori z webu Gizmochina.com. Ponúkajú tak exkluzívny náhľad na jeho hardvérové, softvérové tajomstvá prostredníctvom videa na YouTube.

Video
 [fve]http://youtu.be/xxDL1woKTFQ[/fve]

 

Nie len i5c, je toho k dispozícii oveľa viac

Ako sme už spomenuli, Goophone má vo svojom portfóliu skutočne bohatý výber z rôznych napodobnenín známych smartfónov. Viac informácií ponúkne web-stránka výrobcu – www.goophone.com

Snímka obrazovky 2013-09-18 o 10.20.58
 Smartfón Goophone S4 mega v plnej parádičke - www.goophone.hk
Zdroj: gizmochina.com via phandroid.com, goophone.com
Foto, obrázky: youtube.comgoophone.com, goophone.hk
Video: youtube.com via gizmochina.com