Úvod Novinky Android Zapojte sa: Cyanogen hľadá Beta testerov

Zapojte sa: Cyanogen hľadá Beta testerov

4

Neubehli ani dva týždne, čo svet obletela novinka, že Cyanogen sa stal regulérnou spoločnosťou. Vtedy sľúbili aj to, že do pár týždňov bude v Google Play dostupná aplikácia inštalátora, ktorá by mala byť tak jednoduchá, že  inštaláciu Cyanogen Modu na svoj smartfón zvládne aj „Vaša mama alebo babka jednoduchým stlačením gombíka“.

Tím ďalej dúfa, že pomocou tohto inštalátora budete schopní získať a nainštalovať Cyanogen Mod bez toho, aby ste sa museli čokoľvek učiť. Keďže sa snažia spraviť dobre navrhnutý a uživateľsky priateľský softvér, Cyanogen Inc spustil beta test pre netrpezlivých testerov. Aby ste sa stali jedným z nich, musíte spĺňať následujúce tri kritéria:

  1. Vlastniť kameru, aby ste sa mohli natočiť, ako inštalujete Cyanogen Mod
  2. Mať podporované zariadenie (Galaxy Nexus, Nexus S, Nexus 7 (WiFi), Nexus 7 2013 (WiFi), Nexus 4, Nexus 10, SGS2, SGS3, SGS4, SG Note, SG Note II, HTC One)
  3. Posielať hlásenie bugov a spätnú väzbu

CMInstaller_5

 

Ak máte záujem sa testov zúčastniť a spĺňate všetky kritéria, určite zamierte na Google+ a dajte Koushovi vedieť, že by ste radi pomohli. Keď budete do programu zaradení, získate na Google+ prístup do špeciálnej komunity, prístup k inštalátoru na Google Play a Windows CM inštalátoru.

Plánujete využiť možnosť stať sa beta testerom, alebo si len počkáte na hotovú aplikáciu?

Zdroj: Google+ via Phandroid