Úvod Aplikácie Android aplikácie s Holo UI 5.

Android aplikácie s Holo UI 5.

3

Piaté pokračovanie seriálu článkov s názvom „Android aplikácie s Holo UI„. Dnešná nádielka opäť prináša porciu zaujímavých Android aplikácií a hier s populárnym užívateľským prostredím Holo.

5. diel nášho, pomerne nového, seriálu ponúka tradične zoznam rôznorodých appiek – nechýba v ňom nejaký ten e-mailový klient, nástroj na tvorbu hudby či pomôcka na organizáciu času. Stačí si už len vybrať podľa potreby.

wRotatr

[fve]http://youtu.be/XLeWed3ZYqo[/fve]

Cieľom Android aplikácie wRotatr je meniť pozadie (tzv. wallpaper) domácej obrazovky zariadenia v intervale, ktorý presnejšie definuje užívateľ. Ten má zároveň možnosť určiť aj to, aké pozadia sa budú na domácej obrazovke meniť.

[app]com.jedga.wrotatr[/app]

 

Evomail

unnamed-4 unnamed-3

Kvalitne spracovaných e-mailových klientov nie je nikdy dosť, obzvlášť na operačnom systéme Android. Vývojári aplikácie Evomail to veľmi dobre vedia a preto ponúkajú v Google Play ten svoj. Aj keď užívateľské prostredie nie je moc totožné s Holo UI, zopár detailov sa určite nájde. Samozrejmosťou je podpora e-mailových účtov v službe Gmail, Yahoo Mail, iCloud, AOL Mail, GMX, Fastmail alebo Yandex.

[app]io.evomail.android[/app]

 

Sensor Sense

unnamed-7

Využitie všetkých senzorov v Android zariadení na jednom mieste? Áno, Android aplikácia Sensor Sense to hravo zvládne, navyše v pekne spracovanom užívateľskom prostredí. Dokáže tak zobraziť napríklad status alebo aktuálne zdravie batérie či relatívnu vlhkosť prostredia.

[app]com.kristofjannes.sensorsense[/app]

 

Music Maker Jam

unnamed-3

Android aplikácia Music Maker Jam poteší najmä priaznivcov hudby. Tá totižto poskytne virtuálny priestor na mixovanie alebo produkovanie hudobných skladieb priamo v mobilnom zariadení.

[app]com.magix.android.mmjam[/app]

 

Squarge

unnamed-9 unnamed-8

V našom Holo zozname nesmie chýbať ani hra, preto si svoje miesto získal aj tzv. puzzle kúsok s názvom Squarge. V tejto chytľavej hre musí hráč posúvať jednotlivé stĺpce a riadky tak, aby vytvoril kombináciu minimálne 3 rovnakých farebných štvorcov vedľa seba.

[app]pl.elph.squarge[/app]

[app]pl.elph.squargepro[/app]

 

Sliding Explorer

unnamed-11 unnamed-10

Jeden z mnohých správcov súborov. Aplikácia Sliding Explorer predstavuje moderný a kvalitný nástroj na správu a organizovanie súborov či kompletných zložiek, ktorý zároveň disponuje aj pekným grafickým spracovaním.

[app]com.ballerapps.slidingexplorer[/app]

 

Minesweeper

unnamed-14 unnamed-13

Tak, ďalšia hra a zároveň posledný kúsok v zozname. Android hru Minesweeper bude poznať takmer každý, kto používal operačný systém Windows. Ide o známu hru „Míny“ s miernou dizajnovou modifikáciou, v ktorej musí hráč triafať políčka bez mín a zbierať body.

[app]org.az.minesweeper[/app]

Zdroj: play.google.com via Google+ Holo Android Apps
Obrázky: play.google.com