Úvod Aplikácie Android aplikácie s Holo UI 7.

Android aplikácie s Holo UI 7.

1

Siedma časť seriálu „Android aplikácie s Holo UI“ je tu, Androiďáci! Opäť si môžete povyberať softvérové maškrty pre Vaše Android zariadenia podľa chuti z poriadnej nálože kvalitných aplikácií s krásne spracovaným užívateľským prostredím v Holo dizajne.

V dnešnom zozname aplikácií nájdete niečo-to na počúvanie hudby, zdieľanie videí či zabitie otravnej nudy. Stačí už len prejsť od vrchu po spodok článku, vybrať si a nainštalovať to, čo sa Vám v smartfóne alebo tablete hodí.

Neprehliadnite ďalšie časti:
Android aplikácie s Holo UI 4.
Android aplikácie s Holo UI 5.
Android aplikácie s Holo UI 6.

Clock Widget++

Snímka obrazovky 2013-09-28 o 19.40.57

Pre všetkých milovníkov widgetov tu máme ďalšiu lahôdku. Android aplikácia Clock Widget++ totižto sprístupní podarený widget hodín na plochu, ktorý navyše nemá problém štýlovo zobraziť aktuálny stav energie v batérii a teplotu v danej lokalite.

[app]com.sobinary.tabletclock[/app]

[app]com.sobinary.clockplus[/app]

 

Music Folder & Cloud player

Snímka obrazovky 2013-09-28 o 9.29.08

Prehrávač hudby s priamím prístupom na „cloud“ úložisko. Taká je aplikácia s pomerne všeobecným názvom Music Folder & Cloud player. Užívateľ tak môže jednoducho prostredníctvom tohto šikovného prehrávača pristupovať k dátam na Dropbox-e alebo Google Drive.

[app]de.stefanpledl.musicfolderplayer[/app]

 

Tic Tac Toe

unnamed-3

Jednu z najpopulárnejších papierových hier si už môžete zahrať aj na vašom Android zariadení. Spoločenská hra Tic Tac Toe nahradí zdrap papiera s perom a poskytne priestor pre virtuálny súboj v piškôrkách na dotykovom displeji.

[app]com.faizvisram.TicTacToeFree[/app]

[app]com.faizvisram.TicTacToe[/app]

 

Cloudee

Snímka obrazovky 2013-09-28 o 9.30.42

Android aplikácia Cloudee predstavuje video-sociálnu sieť, kde je možné odosielať a zdielať užívateľské videá s priateľmi, resp. s inými užívateľmi. Nechýba ani možnosť komentovať či „lajkovať“ podarené kúsky.

[app]tv.boxee.cloudee[/app]

 

bopbop

Snímka obrazovky 2013-09-28 o 9.35.10

Pospájať zopár guľôčok v rovnakej farbe by určite nemal byť pre nikoho priveľký problém. Android hru bopbop (podarenú alternatívu za Dots) si preto nepochybne poriadne užije takmer každý Androiďák. Stačí mať len dobrý postreh, šikovné prsty a body sa budú len tak sypať.

[app]com.inferno.mobile.dotdot[/app]

 

Holo Notes

unnamed-4

Aplikácia Holo Notes sadne najmä zábudlivcom alebo nadmerne zaneprázdneným užívateľom. Vďaka jej poznámkovým funkciám už totiž nebude problém so zabúdaním či komplikovanými úlohami. Všetky dôležité infošky starostlivo uloží a poskytne vždy, ak budú potrebné.

[app]com.jo.holonotes[/app]

 

Knock V2

unnamed-1Túžite po aktívnych notifikácia na uzamknutom displeji ala Moto X? Nainštalujte do Android zariadenia aplikáciu Knock V2 a Vaše túžby sa okamžite naplnia. A o batériu sa bát nemusíte, vývojári sľubujú minimálnu spotrebu energie vďaka šetriacim módom.

[app]com.knock.knock.demo[/app]

[app]com.knock.knock.plus[/app]

 

Countdown

unnamed-5

Android aplikácia Countdown skromne ponúkne len jednoduchý nástroj na prehľadné odpočítavanie rokov, mesiacov alebo dní k blížiacej sa udalosti. No aj napriek tomu je stále viac praktickejšia ako polovica dostupných aplikácií v Google Play.

[app]com.simon.holocountownappfree[/app]

[app]com.simon.holocountownapp[/app]

 

Neat Calendar Widget

Snímka obrazovky 2013-09-28 o 9.41.54

V prípade, že používate kalendár v smartfóne naplno, tak určite oceníte prehľadný widget na plochu. Android aplikácia Neat Calendar Widget sa dôkladne postará o zobrazenie naplánovaných termínov na takom mieste, ktoré len tak ľahko neprehliadnete.

[app]com.codesector.calendar[/app]

 

MovieList

unnamed-2

Odporučil Vám niekto dobrý film, no po čase ste zabudli ako sa vlastne volal? Aplikácia MovieList to hravo vyrieši. Stačí si vždy do nej odporučený film zaznačiť a pri príchode nudy už len aplikáciu otvoriť.

[app]com.aschuenemann.movielist[/app]

 

Zdroj: play.google.com via Google+ Holo Android Apps
Foto: play.google.com