Úvod Aplikácie Genius Scan – Mobilný skener do terénu

[Tip na aplikáciu] Genius Scan – Mobilný skener do terénu

0

Názov Genius Scan nesie nová Android aplikácia v Google Play Store, fungujúca ako mobilná alternatíva skenerov. Jej funkcie umožnia pomerne kvalitne oskenovať textové dokumenty či obrázky a bezpečne ich uložiť v Android zariadení.

Android aplikáciu Genius Scan si obľúbia predovšetkým Androiďáci, ktorí potrebujú tlačené texty pretransformovať do digitálnej podoby. Tá totiž ponúka prostredníctvom fotoaparátu zachytiť napr. text a vďaka špeciálnym technológiám v aplikácii následnú optimalizáciu zachyteného textu do čitateľnej formy. Oskenované dokumenty je možne ďalej exportovať v .jpeg / .pdf súbore, aby sa tak uľahčilo ich zdieľanie a čítanie.

unnamed-1
N
áhľad na oskenovaný text v aplikácii Genius Scan

K dispozícii sú tradične dve verzie – platená a zdarma. Platená za necelé dve Eurá ponúkne navyše od verzie zdarma integráciu tzv. „cloud“ služieb ako Dropbox alebo Google Drive, čo zvýši bezpečnosť a zlepší dostupnosť dokumentu v digitálnej podobe. Aplikácia Genius Scan disponuje samozrejme aj krásne spracovaným užívateľským prostredím s Holo detailami.

[app]com.thegrizzlylabs.geniusscan.free[/app]

[app]com.thegrizzlylabs.geniusscan[/app]

Zdroj: play.google.com via androidandme.com
Obrázok: play.google.com