Úvod Výrobcovia Alcatel Alcatel predstavil svoju vlajkovú loď: 5 palcový One Touch Idol X

Alcatel predstavil svoju vlajkovú loď: 5 palcový One Touch Idol X

1

Alcatel práve predstavil svoju novú vlajkovú loď, Alcatel One Touch Idol X, ktorá ponúka 5 palcový 1080p displej, štvor-jadrový čip a ultra-tenké telo, ktoré je hrubé len 6.9 milimetra. Výrobca si zvolil zaujímavé prevedenie, keďže novinku začne predávať v žltom a červenom prevedení.

One Touch Idol X beží pod Android 4.2 Jelly Bean, no s nadstavbou od výrobcu. Jeho 1080p displej je chránený sklom Dragontrail. Pod kapotou nájdeme štvor-jadrový čip MT6589+, ktorého jadrá tikajú na 1.5GHz a ktorým sekundujú 2GB RAM. O šťavu sa však stará len slabučká 2,000mAh batéria. Telefón príde v dvoch verziách, prvá je 8GB internej pamäti (single-SIM) a druhá je 16GB vnútornej pamäti (dual-SIM).

Zabudnúť nemôžeme ani na fotoaparáty. Tie má nový One Touch Idol X hneď dva. Na zadnej strane zariadenia sa pýši 13MPx fotoaparát s LED bleskom, ktorý Vám bez väčších problémov natočí 1080p video. Na prednej strane nájdete 2MPx fotoaparát, ktorý je skvelou voľbou pre video hovory cez Skype, poprípade cez Hangouts.

Cena ani dostupnosť tohto zariadenia zatiaľ nie sú známe. Do komentárov nám však dajte vedieť čo si myslíte o jeho špecifikáciách. Myslíte si, že 2,000mAh batéria je postačujúca alebo Vám prekáža úplne niečo iné?

Zdroj: PhoneArena