Úvod Novinky Android Asus ofciálne predstavil nový PadFone Infinity

[Aktuálne] Asus ofciálne predstavil nový PadFone Infinity

0

Asus predstavil novú verziu svojej vlajkovej lode, PadFone Infinity. Smartfón si ponecháva svoj dizajn a 5″ IPS displej, ktorý, samozrejme, vie 1080p a hustotou zobrazovacích bodov sa dostáva na hodnotu 441ppi. O to, aby displej nezostal tmavý sa stará grafické jadro Adreno 330 a všetko to poháňa výkonný Snapdragon 800 chipset so štyrmi Krait 400 jadrami nataktovanými na 2,2GHz, podporenými 2GB DDR3 pamäte.

padfone3padfone4

Vylepšenia sa taktiež dočkal aj fotoaparát, ktorému síce zostalo jeho 13MPx, no teraz je schopný vytvoriť 3MPx fotografie vo veľmi vysokej kvalite. Tie vytvorí technológiou PixelMaster z 13MPx obrázkov tým, že skombinuje 3 pixely do jedného. Takto vytvorené fotografie sú údajne naozaj pôsobivé. Samozrejmosťou je aj sekvenčné fotografovanie, ktoré stíha až 35 snímkov za sekundu, no tiež s rozlíšením len 3MPx.

Asus sa uvolil pridať do PadFone Infinity slot na MicroSD kartu, no za cenu zníženia vnútornej kapacity telefónu na 16, respektíve 32GB. Zvyšné špecifikácie zostávajú rovnaké ako pri starom PadFone Infinity, vrátane predného 2MPx fotoaparátu, LTE konektivity a 2400mAh batérie.

padfone2padfone1

Nový PadFone Infinity beží na Androide 4.2.2 JellyBean  jemne osvieženom Asus prostredím. Túto aktualizáciu Asus sľubuje aj pre predchádzajúcu generáciu PadFone Infinity. Dizajn sa oproti predchodcovi nezmenil a nový smartfón bude dostupný vo farebnom prevedení titánová čerň a platinová biela.

Asus neuverejnil oficiálny dátum vydania, no nový PadFone Infinity už stihol naceniť. Dostupný by mal byť za cenu $640 (640€), zatiaľ čo dokovacia stanica by mala stáť $240 (240€).

Čo hovoríte na novú verziu PadFone Infinity? Uvažujete o kúpe?

Zdroj: GSMArena.com