Úvod Konkurencia Apple Žena si kúpila dve jablká za 1000€, myslela si, že kupuje iPhony

Žena si kúpila dve jablká za 1000€, myslela si, že kupuje iPhony

13

Keď si žena kúpila dve ‚jablká,‘ každé po 500€, nečakala, že si kúpila ovocie a nie to, čo za to očakávala – dva iPhony.

Presne tak, jedná sa o ďalší podvod, v ktorom sa šikovnému predajcovi podarilo nájsť nič netušiacu ovečku, bažiacu po smartfóne od Apple. Jedná sa o 21 ročnú ženu z Brisbane v Austrálii, ktorá sa rozhodla, že na Gumtree (niečo ako Bazoš) odošle inzerát o tom, že chce dva iPhony. Na tento inzerát zareagovala ďalšia žena, ktorá jej ponúkla dva iPhony za 1,500 austrálskych dolárov (približne 1,000€). Dve ženy sa stretli na parkovisku neďalekého McDonaldu, kde predajkyňa odovzdala dve zalepené krabičky, za ktoré si vypýtala vopred stanovenú cenu. Kupujúca však krabičky otvorila až po príchode domov, kde samozrejme zistila, že sa jednalo o podvod, keďže zaplatila za pravdepodobne najdrahšie jablká planéty.

Ak si chcete kúpiť nový smarfón alebo tablet, rozhodne sa nespoliehajte na akéhosi dobrodruha, ktorý je ochotný s ním pricestovať na Vami zvolené miesto. Elektronika je chúlostivý tovar, pri ktorom je potrebné mať dôveru a tak vždy zvážte výhody autorizovaného predajcu.

Zdroj: TheHeraldSun via PhoneArena