Úvod Novinky Samsung predstavil GALAXY Tab 3 Kids so slovenčinou pre tých najmenších

Samsung predstavil GALAXY Tab 3 Kids so slovenčinou pre tých najmenších

3

Samsung sa už dlho snaží vyhovieť všetkým užívateľom. Či chcete malý a drahý telefón alebo obrovský a relatívne lacný, Samsung má pre Vás riešenie. Jedným segmentom, ktoré mu chýbalo v portfóliu bol produkt pre tých najmenších. To sa však zmenilo a Samsung predstavil GALAXY Tab 3 Kids pre deti, určený špeciálne pre deti.

Prístroj je plný vzdelávacích hier a aplikácií, vrátane tých v slovenskom jazyku. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné prvky, ktoré vyplynuli z požiadaviek rodičov.

Medzi zaujímavé funkcie tabletu patrí tzv. Kid’s Store, teda forma Google Play, ktorá obsahuje vzdelávacie, herné ale i zábavné aplikácie a elektronické knihy. Rodič bude pritom môcť kontrolovať, ktoré aplikácie bude dieťa schopné spustiť a ktoré nie.

Okrem iného na tablete nájdete aj funkciu časového zámku, vďka ktorému budete môcť nastaviť časové rozmedzie, v ktorom ho deti môžu používať.

Čo sa hardvéru týka, v tablete sa nachádza dvojjadrový procesor s taktom 1,2GHz, 3MPx predný fotoaparát a 1,3MPx zadný fotoaparát.

Dostupnosť tabletu na Slovensku je momentálne odhadovaná na začiatok októbra, pritom kórejský trh by ho mal privítať už začiatkom septembra. O cene zatiaľ nemáme žiadne informácie.

Kúpili by ste svojmu dieťaťu takúto vymoženosť?