Úvod Konkurencia Apple Potvrdené: Apple skutočne začne predávať zlatý iPhone

Potvrdené: Apple skutočne začne predávať zlatý iPhone

2

Špekulácií okolo zlatého iPhonu bolo niekoľko. Zatiaľ čo väčšina z nás/Vás túto bláznivú myšlienku okamžite odsúdila, Apple sa ju predsa len rozhodol zrealizovať.

Server AllThingsD práve potvrdil, že Apple skutočne začne predávať novú generáciu iPhonu v odtieni zlatej farby. Tieto novinky boli neskôr potvrdené aj publikáciou iMore, TechCrunch a 9to5Mac.

O tom, prečo sa Apple rozhodol pre takúto farbu, sa dá polemizovať, no dôležité je vysvetliť si, o aké „zlato“ vlastne pôjde. V prvom rade sa nejedná o zlato, jedná sa len o farbu, ktorá nie je taká „ťažká“ ako by ste si mohli myslieť. Apple si zvolil oveľa „ľahší“ odtieň, podobný obalu šampanského. Podobnú farbu ponúkol aj Asus pri ich tabletoch.

Okrem iného, zlatá farba je oveľa žiadanejšia, než by sme si mysleli. V našich končinách sme oveľa uzavretejší, než obyvatelia štátov blízkeho východu. Tí si doteraz dávali svoje iPhony vyrobiť zo skutočného zlata.

Bude zaujímavé sledovať reakcie ako našich čitateľov, tak aj čitateľov a majiteľov po celom svete. Myslíte si, že zlatá farba sa stane novým „štandardom“ alebo odíde tak rýchlo, ako sa objavila?

zlatyiphone2

Zdroj: AllThingsD via GSMArena