Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 49.

Piatková porcia Android aplikácií 49.

0

Piatok opäť svieti v kalendári a s ním aj desať aplikácií a hier, ktoré Vám ponúkneme prostredníctvom nášho seriálu. Nájdete v ňom aplikáciu, vďaka ktorej žiadnemu PC maniakovi neujde žiadny telefonát, ďalej ponúkame nástroj na orezávanie objektov a nasledujúce aplikácie sa postarajú o vašu bezpečnosť vďaka ESET aplikácii, manažérovi hesiel či šifrovanej komunikácii.

V hrách nájdete free-to-play stratégiu, namakanú strielačku, zábavnú 3D plošinovku,  tower defense titul či tankový záhul, ktorý poteší multiplayerom.

Pekný víkend!

Triggr

[fve]http://youtu.be/VQc8KlB4x7s[/fve]

Sedenie za PC so slúchadlami na hlave poznajú hlavne hráči a tým pádom im niekedy unikne to, čo sa v realite deje okolo nich. Častým problémom sú napríklad zmeškané hovory na mobile, keďže nepočujete zvonenie. Aplikácia Triggr spáruje váš PC so smartfónom a v prípade prichádzajúceho hovoru sa pred vami na obrazovke objaví upozornenie.

[app]co.fether.triggr[/app]

 

Image Cut

[fve]http://youtu.be/UjaMexIJTKM[/fve]

Pomocou tejto šikovnej aplikácie dokážete jednoducho vyrezať konkrétny objekt z fotografie alebo obrázku. Všetko čo potrebujete je váš prst, ktorým objekt označíte. Viac na videu.

[app]jp.zx1234567890.imagecut[/app]

 

Silent Text

[fve]http://youtu.be/yJpCW3DOmiY[/fve]

V poslednej dobe sme sa dozvedeli o rôznych „sledovacích“ či „odpočúvacích“ kauzách. Ak máte utkvelý pocit, že idú po Vás, alebo jednoducho potrebujete odkomunikovať niečo osobnejšie, šifrujte pomocou tejto aplikácie. Text, obrázky…všetko v bezpečí šifrovacích kľúčov.

[app]com.silentcircle.silenttext[/app]

 

HighCrypt Password Manager

Obrazovka z 2013-08-15 11:51:48

 Pri bezpečnosti ešte zostaneme a konkrétne pri heslách. Vedeli ste, že až 90 percent ľudí používa rovnaké heslo do viacerých služieb? S týmto manažérom hesiel budú vaše osobné údaje vždy v bezpečí, takže napríklad pri strate zariadenia môžete zostať v kľude.

[app]com.highcrypt.lite[/app]

 

Mobile Security & Antivirus

[fve]http://youtu.be/aJLwu2H-9Ik[/fve]

Populárna bezpečnostná aplikácia od známeho ESETu prešla výraznou aktualizáciou, ktorá prináša úplne prerobené užívateľské prostredie, dokonalejšiu ochranu, filtrovanie či scan na pozadí. Viac o aplikácií sa dozviete z promo videa vyššie.

[app]com.eset.ems2.gp[/app]

 

Kingdom Quest II

[fve]http://youtu.be/yOEPhznQdw8[/fve]

V tejto free-to-play stratégii od populárneho SEGA výrobcu budete musieť v dobách vojny a chaosu začať úplne z dna a dopracovať sa až ku svojmu kráľovstvu. Všetko s on-line reálnymi hráčmi. Koncept kombinácie kartových hier, real-time stratégie a MMO RPG robí z tohto titulu originálnu a návykovú fantasy hru.

[app]com.sega.kingdomconquestii[/app]

 

Sine Mora

[fve]http://youtu.be/HP3DF9iZ-MQ[/fve]

Chcete našlahanú hru a nebude Vám chýbať necelých päť eur? Sine Mora je pre Vás. Jedná sa o prepracovanú strielačku s prvkami arkády a prepracovaným príbehom. Fanúšikov žánru čaká hlboko uspokojivý herný zážitok. Odporúčame trailer.

[app]com.digitalreality.sinemora[/app]

 

BattleFriends in Tanks

[fve]http://youtu.be/frfSYF7Ny2Y[/fve]

Táto hra kombinuje ťahovú formu populárnych tankových bitiek so sociálnymi prvkami typickými pre Zynga tituly. Vyberte si tank a pokúste sa zlikvidovať svojich priateľov. Premium verzia obsahuje HD grafiku, nejakú tú exkluzívnu výbavu a do pozornosti dávame free-to-play multiplayer.

[app]com.tequilamobile.battlefriendsintanks[/app]

[app]com.tequilamobile.battlefriendsintankshd[/app]

 

Telekinesis Kyle

[fve]http://youtu.be/oDzjOMcxJmU[/fve]

Kyle je hlavná postava tejto hry a po svojej ceste príbehom bude musieť riešiť rôzne úlohy a využívať svoje nadprirodzené schopnosti pre posun vpred. Hra ponúka komiksový príbeh, 3D grafiku a plošinovkovú 2D hrateľnosť.

[app]com.velluminteractive.tk[/app]

 

Friendly Fire

[fve]http://youtu.be/-CzatyBWvCQ[/fve]

Tower Defense hry sú veľmi populárne, no málo ich používa strategické real-time prvky. Friendly Fire Vám umožní bojovať na hracom poli generovanom zo skutočných máp a takisto si môžete umiestniť svoju základňu kdekoľvek na svete. Veľká škoda multiplayer-u, ktorý je obmedzený len na systém rebríčkov tých najlepších.

[app]com.redrobot.tanks[/app]

zdroj: Play Store