Úvod Dohady Meizu MX3 príde aj v 128GB verzii, stáť bude od €246

Meizu MX3 príde aj v 128GB verzii, stáť bude od €246

10

Nová vlajková loď čínskeho výrobcu Meizu, MX3 bude predstavená už 2. septembra. Ako to už býva vo svete smartfónov a tabletov zvykom, čím bližšie je zariadenie k jeho predstaveniu, tým sa objaví viac a viac presnejších informácií. Čo si pre nás pripravil „čínsky Apple?“

O tom, že Meizu berie svet smartfónov seriózne sme Vás už informovali. Výrobný proces sa snažil zefektívniť hlavne kvôli zníženiu predajnej ceny, čo sa mu podľa posledných špekulácií podarilo. Jeho základný model s 16GB vnútornou pamäťou totiž záujemcov vyjde len na 246€.

To však nie je všetko. Meizu celkovo pracuje na 8 rôznych verziách, štyroch pre čínsky trh a štyroch pre zvyšok sveta. A prečo na štyroch? To pretože plánuje predstavenie štyroch verzií podľa kapacity vnútornej pamäti a to nasledovne: 16GB, 32GB, 64GB a 128GB.

meizu

Za poslednú spomenutú variantu si budete musieť prichystať slušných 493€, čo v porovnaní s niektorými, v našich končinách známejšími výrobcami vôbec nie je zlé, keďže do 500€ väčšinou dostanete maximálne 32GB model.

Spomedzi špecifikácií môžeme vyzdvihnúť údajný osem-jadrový procesor Exynos 5 Octa, 2GB RAM, či 5 palcový 1080p displej.

To, že Meizu ponúkne skvelý telefón za skvelú cenu je teda jasné. Či to však bude stačiť na Xiaomi a hlavne, či sa v takejto skvelej cene dostane aj na Slovensko, či do Českej republiky ukáže len čas.

Čo si o ponuke tohto čínskeho výrobcu myslíte Vy? Vlastní tu niekto nejaký z ich smartfónov? Aké s nimi máte skúsenosti?

Zdroj: UnwiredView