Úvod Novinky Irónia: Samsung predáva bezdrôtovú nabíjačku bez káblika pre napájanie

Irónia: Samsung predáva bezdrôtovú nabíjačku bez káblika pre napájanie

3

Bezdrôtové nabíjanie je super vec. Tí z Vás, ktorí si to nevyskúšali, asi nevedia o čom hovorím, no môžem Vás ubezpečiť, že je výborné. Nehovorím, že ho používam pre plnohodnotné nabíjanie, ak je zariadenie úplne vybité, alebo ak s ním počas nabíjania potrebujem pracovať, no na príležitostné nabitie je na nezaplatenie. Výrobcom však takáto technológia otvára nové dvere do sveta plného lacných zárobkov, ktoré k Vám budú padať ako dážď počas letnej búrky.

Príkladom je Samsung. Jeho najnovšia vlajková loď, Samsung Galaxy S4, disponuje možnosťou bezdrôtového nabíjania. Problémom však je, že si naň musíte dokúpiť špeciálny zadný kryt a samotnú nabíjačku, ktorá Vás vyjde na luxusných $50. Takúto nabíjačku však nepredávali s káblikom a koncovkou.

Samsung však okamžite zareagoval a k bezdrôtovej nabíjačke začal pribaľovať aj káblik s koncovkou. To však nenechalo redaktorov zo servera AndroidPolice chladnými, keďže došlo aj k zvýšeniu ceny na $59. To ale znamená, že kupón s 50% zľavou, ktorý Samsung ponúka ku všetkému príslušenstvu pre bezdrôtové nabíjanie už neplatí, keďže platí len do $50.

Je zaujímavé sledovať ako sa Samsung snaží zorganizovať dvoch ľudí, ktorí majú na starosti nacenenie a kupóny. Čo Vy na to? Kúpili by ste si takúto nabíjačku?

Zdroj: AndroidPolice via AndroidBeat