Úvod Aplikácie Facebook Pages Manager aktualizovaný na v1.5, nahranie viacerých fotografií, nová správa adminov...

Facebook Pages Manager aktualizovaný na v1.5, nahranie viacerých fotografií, nová správa adminov a viac

0

To, že používate Facebook automaticky neznamená, že aj vlastníte Facebook fanstránku. Takéto fanstránky sú prevažne využívané produktami, umelcami, či organizáciami, no vytvoriť si ju môže každý, aj Vy. Keď náhodou nejakú vlastníte, alebo ste sa stali adminom, neváhajte si aktualizovať aplikáciu Facebook Pages Manager, ktorá prináša niekoľko zaujímavých vylepšení.

Najnovšia verzia aplikácia prináša možnosť nahratia viac než jeden fotografie do jedného príspevku, teda funkciu, ktorá tu chýbala hneď od začiatku. Keď už sa začne komentovať, admini fanstránky konečne budú môcť označiť ľudí v komentároch, čo nám zjednoduší komunikáciu. Doteraz sme museli po sebe vykrikovať, odteraz sa budeme označovať a to priamo z aplikácie. Ak by ste sa rozhodli svoju fanstránku zdieľať s ďalšími ľuďmi, medzi adminov ich viete pridať priamo z aplikácie.

Čo je nové

  • Nahrajte viaceré fotografie do jedného príspevku
  • Úprava adminov: pridajte nových adminov do stránky, ktorú spravujete
  • Označte ľudí v komentároch, aby ste si vytvorili hlbšie prepojenie s ľudmi, na ktorých Vám záleží
  • Držte krok s novinkami z iných fanstránok vďaka časovej osi Pages

Podobne ako aj zvyšok aplikácií, ktoré modrý gigant ponúka, aj Pages Manager je úplne zadarmo. Ak spravujete fanstránku a ešte túto aplikáciu nemáte, jednoducho kliknite na nadpis alebo ikonku nižšie.

[app]com.facebook.pages.app[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice