Úvod Výrobcovia Asus Chyba postihujúca dotykovú vrstvu Nexus 7 (2013) na videu

Chyba postihujúca dotykovú vrstvu Nexus 7 (2013) na videu

0

Po chybe s GPS, ktoré jednoducho nefungovalo alebo fungovalo len veľmi sporadicky sme sa dozvedeli o ďalšej vážnej poruche.

Informoval o tom server AndroidPolice, ktorý zbadal, že na produktových fórach Google sa niekoľko majiteľov Nexus 7 (2013) sťažovalo na zvláštne správanie dotykovej vrstvy.

Na tento problém sa sťažovalo veľa ľudí, ktorí sa len jednoducho snažili niečo priblížiť, či napísať. Viete si teda predstaviť, že keď dotyková vrstva, na dotykovom zariadení nefunguje tak, ako by mala, môže to byť frustrujúce.

Jeden z majiteľov takéhoto vadného kusu Nexus 7 (2013) ho natočil na video. Pozrite sa akou chybou to vlastne nový Nexus 7 (2013) trpí.

Ohľadom tejto chyby zatiaľ nie je žiadne riešenie. Nešťastní majitelia už skúšali všetko, od vymazania zariadenia, až po safe mode, no nič nefungovalo. Google však už na svojich fórach nešťastníkov informoval o tom, že chybu začal vyšetrovať.

Niekoľko ľudí predpokladá, že chyba nastala z dôvodu nesprávne nakalibrovaného digitizéru. Nesprávne fungovanie dotykovej vrstvy sa však objavuje len vtedy, keď tablet nie je pripojení na nabíjačku, čo by mohlo znamenať, že sa jedná o softwarový problém, ktorý by sa dal vyriešiť jednoduchou aktualizáciou. O tomto probléme Vás budeme informovať.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=MYGd7GFVqB0[/fve]

Zdroj: AndroidAuthority