Úvod Aplikácie Android aplikácie s Holo UI 4.

Android aplikácie s Holo UI 4.

3

Opäť tu máme menšiu nádielku pre maniakov do Android aplikácií s populárnym užívateľským prostredím Holo. Na svoje si tak prídu hráči, zábudlivci či realizátori webových projektov.

Dnešná časť seriálu „Android aplikácie s Holo UI“ ponúkne následovný zoznam aplikácií (odkaz na stiahnutie prostredníctvom Google Play sa nachádza hneď pod krátkym popisom aplikácie):

  • Tasks – jednoduchý manažér úloh
  • Icy Time – pekne spracovaný časovač/stopky
  • NoNonsense Notes – šikovná pomôcka na písanie poznámok
  • mAnalytics – webové štatistiky kdekoľvek v teréne
  • Calculator & Converter – kalkulačka a konvertor v jednom
  • jumpr – zábavná a veľmi chytľavá hra

Tasks

unnamed

Obzeráte sa po Android aplikácií, ktorá pomôže užívateľovi nezabúdať na naplánované úlohy alebo iné, časovo obmedzené akcie? Tasks je potom to pravé orechové. Ponúkne taktiež synchronizáciu s Google úlohami a samozrejmosťou je aj originálne, jednoduché užívateľské prostredie pre milovníkov čistého Androidu. K dispozícii sú dve verzie – zdarma a platená.

[app]ch.teamtasks.tasks.paid[/app]

[app]ch.teamtasks.tasks[/app]

Icy Time

unnamed-2 unnamed-1 unnamed-5

Stopky alebo časovač sa nepochybne hodia v priebehu bežného dňa viacerým z nás. Android aplikácia Icy Time ich navyše ponúka úplne zdarma v Holo dizajne. Stačí si ju nainštalovať do smartfónu a poskytne svoje služby kedykoľvek to bude len potrebné.

[app]at.theengine.android.icytime[/app]

NoNonsense Notes

unnamed-3

Android aplikácia NoNonsense Notes predstavuje svojimi funkciami kombináciu poznámkového bloku a šikovného manažéra úloh. Užívateľov poteší aj podpora pre Dash Clock, nápomocný widget na plochu alebo automatická synchronizácia s Google úlohami.

[app]com.nononsenseapps.notepad[/app]

mAnalytics

[fve]http://youtu.be/JMZ-xc5BtKE[/fve]

Ak máte práve rozbehnutý nejaký ten webový projekt, aplikáciu mAnalytics by ste určite nemali prehliadnuť. Vývojári z nej spravili totižto výborného Android klienta pre službu Google Analytics. Na výber je dokonca z dvoch verzií – platenej a zdarma.

[app]com.mugitek.manalytics.pro[/app]

[app]com.mugitek.analytics[/app]

Calculator & Converter

[fve]http://youtu.be/Ubn1DhR2GiY[/fve]

Aj keď možno práve takú kalkulačku či konvertor mien alebo jednotiek nevyužijete, nikdy nie je na škodu trošku prevencie. Android aplikácia Calculator & Converter sa o svoju úlohu už postará, ak jej dá samozrejme užívateľ priestor. Medzi jej špecialitky patrí trošku počítania a nejaká ta premena jednotiek.

[app]com.whitegorilla.calculations[/app]

jumpr

unnamed-8 unnamed-7 unnamed-6

Čo môže byť lepšie na odpornú nudu, ako jednoduchá, no zábavná Android hra? Skvelá skákačka v Holo UI, Jumpr, sa hravo postará o vyplnenie voľného času. Treba už len na záver upozorniť, že jedinci so slabšími nervami by si mali inštaláciu dobre premyslieť.

[app]com.jtrees.jumpr[/app]

Zdroj: play.google.com via android.appstorm.net
Obrázky: play.google.com