Úvod Aplikácie Wyze Launcher – poriadok v smartfóne

[Tip na aplikáciu] Wyze Launcher – poriadok v smartfóne

5

Dnes tu máme skvelý tip na aplikáciu pre poriadkumilovných. Wyze Launcher sa totižto postará o to, aby boli všetky nainštalované aplikácie v smartfóne pekne zaradené do jednotlivých kategórií. Nechýba mu ani nejaké to dotykové gesto pre uľahčenie prístupu alebo inteligentné vyhľadávanie.

V Google Play Store sa ocitol ďalší tzv. „launcher“, ktorý je ale momentálne zatiaľ v beta verzii. Medzi popredné výhody Wyze Launcher-a patrí, ako už bolo vyššie spomenuté, aj skvelá kategorizácia aplikácií do záložiek v menu – Main, Apps, Games, Widgets. Pre rýchle nahliadnutie na ostatné užívateľské plochy, s ikonami a widgetmi, stačí len vykonať dotykom prsta krátky pohyb v ľavej strane displeja, a tie sa automaticky zobrazia na rovnakom mieste.

unnamed-5 unnamed-4

Wyze Launcher je k dispozícii zdarma a navyše nebude otravovať neznesiteľnými reklamami. V prípade, že niekto nájde chybu pri jeho používaní, nech ju, prosím, nezabudne ohlásiť vývojárom prostredníctvom Google Play Store. Pomôže tak zlepšiť túto skvelú Android aplikáciu a zlepšiť skúsenosti z používania iným užívateľom.

[app]com.lava.launcher.wyze[/app]

Zdroj: play.google.com via androidpolice.com
Obrázok: play.google.com