Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: SphereShare.net – jednoduché zdielanie 360° fotiek

Tip na aplikáciu: SphereShare.net – jednoduché zdielanie 360° fotiek

0

Šikovná aplikácia SphereShare ponúka pre majiteľov Android zariadení skvelý nástroj na jednoduché zdielanie a prezeranie 360° panoramatický fotografií. K dispozícii je navyše aj webová stránka s rovnomennou doménou SphereShare.net, kde sa zdielané fotografie ukladajú na užívateľský profil a následne archivujú.

unnamed-1

Ak má niekto v obľube fotografovať tzv. „PhotoSpheres“ – fotosféry, čo sú panoramatické fotografie zachytené až v 360° uhle, nepochybne ho poteší pekne spracovaná Android aplikácia SphereShare. Tá zároveň poskytne možnosť majiteľom mobilných zariadení s Androidom, ktoré nepodporujú „PhotoSpheres“ funkcionalitu, prezerať tieto veľké panoramatické fotky priamo v ich hračke.

Pri zdielaní fotografií prostredníctvom aplikácie SphereShare je samozrejme aj na výber, či chce užívateľ danú fotku zverejniť pre každého, alebo ju spraviť súkromnou. Zdielať je možné priamo z galérie. Na prihlásenie do samotnej aplikácie postačí fungujúci Google účet, aby sa tak zbytočne nekomplikovalo jej používanie.

[fve]http://youtu.be/UU68t8QmoiY[/fve]

[app]cz.kinst.jakub.sphereshare[/app]

Zdroj: play.google.com via android.appstorm.net