Úvod Novinky Telekom zlacňuje roaming pre biznis zákazníkov, novinkou sú aj dva nové balíčky

Telekom zlacňuje roaming pre biznis zákazníkov, novinkou sú aj dva nové balíčky

0

Jeden z najväčších slovenských operátorov, Telekom, si pre svojich biznis zákazníkov pripravil niekoľko zmien, ktoré nabrali platnosť už 1. júla. Novinky prinášajú nižšie ceny pre roaming a lepší manažment aktivovaných služieb.

Ak momentálne využívate programy Biznis Star, Podnikateľ a Firma, môžete si aktivovať aj novinky v podobe voľných minút do EÚ a ďalších krajín.

Prvým balíčkom je Minúty v roamingu EÚ, ktorý obsahuje 100 minút na prijímané ako aj uskutočnené hovory nie len v EÚ ale aj v Lichtenštajnsku, Nórsku, Švajčiarku a na Islande. Ak balíček prečerpáte, za každú prijatú, či uskutočnenú minútu v Zóne 1 zaplatíte 0,12€. Balík Vás bude stáť 9,99€ mesačne a aktivovať si ho môžete aj bez viazanosti. Zvyšok zón je nacenený nasledovne.

telekomroamingeu

Druhým balíkom je Minúty v roamingu Extra, ktorý obsahuje 50 minút na prijímané ako aj uskutočnené hovory nielen v Zóne 1 ale aj v Zóne 2 (dovolenkové krajiny) a dokonca aj v Zóne 3 (Austrália, Brazília, India a ďalšie). Po prečerpaní opäť platí cena 12 centov za minútu v Zóne 1, pre Zónu 2 a Zónu 3 je cena o niečo vyššia. Mesačný poplatok za takúto službu je 19,99€ a aktivovať si ju môžete taktiež bez viazanosti.

telekomroamingextra

Ďalšou novinkou, ktorú Telekom predstavil je lacnejší Biznis Star hlasový roaming. K zmene došlo taktiež 1. júla a nové ceny sú nasledovné.

  • Z 2,99 na 1,99€ pre Biznis Star* a **
  • Z 0,99 na 0€ pre Biznis Star****

(Biznis Star*** bude aj naďalej stáť 1,99€)

telekomhlasovyroaming

Zdroj: Tlačová správa